• Новинка
Мокра Суха Чанта за Памперси, Скъпа Изискана Мека Кожа Приятелски Fabric Чанта За Памперси Моющаяся Множество за Домашно Пътуване за отдих(полярна Мечка с основа)
zoom_in

Мокра Суха Чанта за Памперси, Скъпа Изискана Мека Кожа Приятелски Fabric Чанта За Памперси Моющаяся Множество за Домашно

BGN 6.79

Продукти
check Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Cartoony модел на дамска чанта, ярък и красив цвят, като цяло изглежда изящно и сладко бебе ще го харесат.Защелкните каишка на бутона, отворете бутона, лесно можете да го закачите на количка, подходящ за използване на открито.Приема висококачествена тъкан, сигурна и екологично чиста, мека и приятна за кожата, лесно моющуюся, солидна за използване.Наистина страхотна чанта за съхранение, която позволява поставяне на мокри и сухи продукти в една чанта, удобен и практичен.Двойна чанта подгузника бебе цип, една чанта с цип за по-чиста пелена, и друга чанта с цип за мокри пелени на бебето.Функция : 1. Двойна чанта подгузника бебе цип, една чанта с цип за по-чиста пелена, и друга чанта с цип за мокри пелени на бебето.2. Защелкните каишка бутони, отваряне на бутона, лесно можете да го закачите на количка, идеална за употреба на открито.3. Наистина страхотна чанта за съхранение, която позволява поставяне на мокри и сухи продукти в една чанта, удобен и практичен.4. Приема висококачествена тъкан, сигурна и екологично чиста, мека и приятна за кожата, лесен за почистване, за трайна употреба.5. Cartoony модел на дамска чанта, ярък и красив цвят, като цяло изглежда изящно и сладък, детето ще хареса.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Чанта за съхранение на подгузниковматериал : кърпа с принтом, водоустойчива мембрана от TPU размери на продукта : прибл. 25x20x1 см / 9, 8x7, 9x0, 4 неПрименимые хора : Обща Предпоставка списък : 1 х чанта за съхранение Забележка : 1. Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.3. Моля, обърнете внимание, че ако го използвате за мокри дрехи, ще трябва да стиснете вода, преди да я поставите в чанта.Не поставяйте в чантата си много мокри предмети.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Diaper Storage Bag
Material:
Printed cloth, TPU waterproof membrane
Product Size:
Approx. 25 x 20 x 1cm / 9.8 x 7.9 x 0.4in
Applicable People:
General
Package List:
1 x Storage Bag :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that if you use it for wet clothes, you must make sure to squeeze out the water before putting it in the bag. Do not put very wet items in the bag. :

Те също купуват с този продукт..