• Новинка
Устройството за обтягане опаковане, Ръчно устройството за обтягане на ремъка Convinient Почти Mutifuctional за опаковане на домочадца за промишлени
zoom_in

Устройството за обтягане опаковане, Ръчно устройството за обтягане на ремъка Convinient Почти Mutifuctional за опаковане

BGN 71.28

Продукти
check Налично за поръчка

Устройството за обтягане на опаковката има няколко цели и може да работи едновременно за определяне на, скоба и рязане на пластмасови ремъци.Въртящата се конструкция, може да се заключва в пластмасова лента, силата на затягане е по-силна, не е лесно да се падне.Устройството за обтягане идва с нож, когато пластмасова каишка се свива и се определя, можете да го нарежете директно, без ножици.Работата на прес-дръжки лесен и трудозатратна, подходящ за промишлена или потребителската опаковка.В частта, където срещу опаковане лента, има нескользящая зъбни дизайн и гладка пластмасова лента, не ще бъде лесно да се плъзга.Функция : 1. Устройството за обтягане на опаковката има няколко цели и може да работи едновременно за определяне на, скоба и рязане на пластмасови ремъци.2. Устройството за обтягане идва с нож, когато пластмасата колан обжат и записан, може да се отсече веднага, без ножици.Конструкция 3. Rotating, може твърдо да се заключва в пластмасата се свързват, влачейки усилие е по-голямо, не е лесно да се падне.4. Дизайн на зъба не е изплъзване на част, където колан опаковки отжат и гладък пластмасов колан не се промъкнат лесно.5. Дейността на прес-дръжки лесен и трудосберегающа, подходяща за промишлена или потребителската опаковка.Как да използвате : 1. Натиснете копчето и да пропуснете каишка отзад напред.2. След това проденьте още един каишка отпред назад през границата и завийте.3. Дръжка за бутане каишка в указаната посока.4. Както е показано на фигура с пластмасова катарама на колан.5. Стиснете пакетиране на ключалката челюстным скоба, както е показано на фигурата.6. Устройството за обтягане притиска надолу и се свива колана 7. Извадете machine Specification : Тип деталя : Пластмасов Tensioner Material пояс : 45# steel Application : Approx. 12-16 mm / 0.5-0.6 in PP/ПЕТ plastic tape Use Сценарий : Отбрана, алуминиева промишленост, каменна промишленост, дървен материал, химически влакна, тютюн, химическата промишленост, предене на памук, метални изделия и други индустрии.Списък на пакета : 1 х Пластмасова устройството за обтягане ремня1 x Ръководство за потребителя Забележка : В комплекта са включени само един устройството за обтягане, и на процеса на опаковане изисква самостоятелна подготовка на съответните скоби и щипки за съвместна работа.

Item Type:
Plastic Belt Tensioner
Material:
45# steel
Application:
Approx. 12-16mm / 0.5-0.6in PP/PET plastic tape
Use Scenarios:
Paper industry, aluminum industry, stone industry, wood, chemical fiber, tobacco, chemical industry, cotton spinning, metal products and other industries.
Package List:
1 x Plastic Belt Tensioner1 x User Manual :
Only one tensioner is included, and the packaging process requires self‑prepared matching clamps and clamps to operate together. :

Те също купуват с този продукт..