• Новинка
13 Трофей G. O. A. T. с Изработен по поръчка за гравиране на персонализирани плоча, Забавна офис награда Коза, наградата за най-великия на всички времена за мама, татко, к?
zoom_in

13 Трофей G. O. A. T. с Изработен по поръчка за гравиране на персонализирани плоча, Забавна офис награда Коза, наградата

BGN 11.12

Продукти
check Налично за поръчка

Чудесен начин да се даде на някого да разбере, че той е най-добрият на работа, у дома или където и да било.Тази награда непременно ще предизвика усмивка на лицето на този, който го получи.Персонализирайте го с помощта на текст - до 5 реда в пакет - Щракнете върху персонализиране сега, за да започнете.Изработена по поръчка лазерно гравиране плоча е изработена от гъвкаво златен пластмаса, който е здрав и има високи нива на контраст за лесно четене.Събраната в САЩ е нашата награда е изработена от черен основания и блестящи пластмасови фигурки и е с височина 13 см.Тези трофеи G. O. A. T. отлични за признаване на някого, когото вие считате за най-голямото на всички времена.Забавни и за офис, те са идеални за търговци, на шефа си, или дори на майка или татко, приятели или на някой друг, на когото трябва да научите.

Те също купуват с този продукт..