• Новинка
Медал Трофеи, Награди Crystal Трофей Филм Трофей Отличен Персонал Трофей Рожден Ден Дом Декорации дневна форма на Звезда (Цвят : оранжев размер : 8831СМ)
zoom_in

Медал Трофеи, Награди Crystal Трофей Филм Трофей Отличен Персонал Трофей Рожден Ден Дом Декорации дневна форма на Звезда

BGN 64.24

Продукти
check Налично за поръчка

★【Идеален подарък】 : Децата ще обичат да се хвалят.Мислете за тях като за състезания, училищни и църковни фантазия награди или като за классном метод на признаване на изключителни ученици.Нека всеки ще се почувства победител. ★【Приложимо към】 : Тези трофеи са големи награди за детски състезания.Се използва за футболни мачове, мача в гимназията, конкурси знания, награди за обучение или за ремонт на дома хола. ★【изключителна изработка】 : Трофея е изработен от кристален материал, с ясна структура, меки и ярки цветове, пълнота, изискан изработка и уникалност.Нашият трофей - това е добре оформено произведение на изкуството. ★【Красив, лесен за носене】 : Трофея красив на външен вид, подобен на корона, а качеството на лесно и удобно за съхранение.Перфектен размер и тегло. ★【Перфектно обслужване】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Размер : 8*8*31 см | Цвят : оранжев.

Те също купуват с този продукт..