• Новинка
LWCHOME Отличен персонал Трофей Конкурс за Спомен Смола Трофея на Церемонията по награждаването на Трофея Безплатна надпис Подарък кутия опаковка (Цвят : злато, разме?
zoom_in

LWCHOME Отличен персонал Трофей Конкурс за Спомен Смола Трофея на Церемонията по награждаването на Трофея Безплатна надпис

BGN 45.36

Продукти
check Налично за поръчка

★【Износостойкое, дългосрочно съхранение】Материал трофей-висококачествена смола, която е твърда и устойчива на износване.Дъното е направено от черен кристал, който много текстурирован. ★【Най-добрият подарък】Този златен трофей може да се използва като награда и спомен за победителите.Това е признание за техните славни моменти и признание за техните изключителни постижения. ★【Приложимите случаи】 Трофеи са подходящи за различни случаи като : на спортни състезания, годишни събрания, на благодарност изключителни служители, конкурси по пеене и т.н., танци, конкурси, церемонии и др ★【Адаптивни】Долната част на трофей може да се персонализира с помощта на текст.Ако трябва да се изреже, моля, изпратете ни индивидуален съдържание по електронната поща. ★【Услуги】 Ние искрено продавачите, ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние сме много щастливи да ви служи. ♣Това е златен трофей от смола материал.Трофей блестяща и лъскава.Тя е подходяща за различни събития, като спортни състезания, годишни събрание на дружеството, на благодарност изключителни служители, танцови конкурси и церемонията по награждаването. ❧♣Спецификации на продукта : ●Име на продукта : Златен трофей●Цвят на продукта : злато●Материал на продукта : смола + черен кристал●размери на продукта : 8x30cm/3.1x11.8inches●Долната част на трофей може да се персонализира с помощта на текст.Ако трябва да се изреже, моля, изпратете ни индивидуален съдържание по електронната поща. ✄- -☺★ Напомняне : ● Ние продаваме само на трофея и аксесоари.Останалите елементи на картината - това е съемочный подпори.● Време логистика : ние Обикновено доставят стоки в рамките на 1-3 дни, а срокът за доставка е от 7-15 работни дни.● Поради различни методи за измерване на ръка грешка е 1-2 виж● поради осветление, стрелба и други причини за действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета на картината, моля, разберете!● Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.

Те също купуват с този продукт..