• Новинка
Кликнете Върху Ноктите си Дълги, 3D Любов и цвете Фалшиви Нокти С Дизайн на Въздушната Нокти с Лепило За Жени 24шт 2 мл(D)
zoom_in

Кликнете Върху Ноктите си Дълги, 3D Любов и цвете Фалшиви Нокти С Дизайн на Въздушната Нокти с Лепило За Жени 24шт 2 мл(D)

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

❤️【Lasting Performance】с помощта на висококачествен пластмасов материал, всеохватывающие ноктите лесно skolot или выцвести.Ако се използва лепило, а след това той е достатъчно здрав, за да нокти носели около седмица.Изчакайте няколко часа или една нощ, преди да пребоядисвам. ❤️[8 цвята] последният Ни супер дълъг нийл-арт разполага с 8 цвята за избор.Лесно се поставя и отстранява.Подходящи за ежедневието и демонстрира увереност в себе си. ❤️[DIY маникюр] Това ще ви отнеме само 3 минути, за да има същото качество, както на ноктите салон!Просто изберете подходящ размер и нанесете го с помощта на лепило за нокти или на двустранния лента(не е включен в комплекта).Чудесен избор за домашен нийл арт САМ и спешни срещи!. ❤️[Накиснете премахване, нежни ръце] Накиснете ръцете си в топла вода в продължение на 10 минути, внимателно повдигнете ноктите профил, можете лесно да ги премахнете, без да се уврежда ръцете.Използвайте буфер, за да се нежно премахване на излишното лепило и да се запази за повторна употреба!. ❤️[Широк спектър от приложения] Тези блестящи и модерни ноктите са много подходящи за специални случаи, като например танцови партита, партита, рождени дни, сватби, срещи и т.н., А също са подходящи за празници като св. Валентин и Коледа.Чудесен подарък за приятелки, сестри, жена, роднини, приятели и т.н., Той е подходящ и за професионални, маникюрного салон, училище нокти/академия, маникюристи и на лични/за домашна употреба, търговия на едро, etc.Name : Набор от административни нокти Материал : пластмаса Помещение включва : 24x парчета нокти + 1x лепило Конвертиране : 1 инч = 25,4 мм или 1 мм = 0,0393 инча,1 cm=10 мм. Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване.

Те също купуват с този продукт..