• Новинка
Фалшиви Нокти, 24шт Жени, Момичета Изискани Режийни Ноктите Пълно Покритие на Модни Фалшиви Нокти Върха на Ноктите Инструмент за Маникюрного Салон и нокти DIY
zoom_in

Фалшиви Нокти, 24шт Жени, Момичета Изискани Режийни Ноктите Пълно Покритие на Модни Фалшиви Нокти Върха на Ноктите Инструмент

BGN 6.07

Продукти
check Налично за поръчка

24 БРОЯ ФАКТУРИ за НОКТИ - предлага 12 различни размери, можете да изберете най-подходящия нокти себе си, е лесно да изрежете и подпилить до желаната дължина и форма.АКСЕСОАРИ ЗА НОКТИ - АРТ-пълно покритие на цветни нокти, лесно подстригаемых, окрашиваемых и наклеиваемых, както и в подкрепа на цвят.С боя и цветна декорация на ноктите ще бъдат по-елегантни.Чудесно е подходящ за маникюрных салони и САМ маникюр в домашни условия, чудесен подарък за майка, сестра или приятелка, които обичат маникюр.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Накрайници за нокти са подходящи за професионално удължаване на ноктите и създаване на френските нокти.Подходяща за изграждане на нокти, акрил, UV - гел за декорация на нокти.Лесен за използване лепило за нокти или лепило двустранен скоч.Идеална за професионални експерти по ноктите или ученици нокти, подходящ за използване в магазини и домове.PREMIUM маникюр TIPS - Нашите уши за нокти са изработени от висококачествен материал, екологично чист, за краката или тялото.Дебели и достатъчно здрав, за да продължи около 2-3 седмици без чипс и отслаивания.МНОЖЕСТВЕН ИЗБОР - Пълно покритие на върха на нокътя, изискан, стилен и очарователен, той може да привлече вниманието на хората навсякъде.Това е перфектният избор за партита, танцови партита, сватби, срещи и ежедневието.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : фалшив ноктите Брой : 24 бр. Метод, залепване с лепило : 1. Поставете пълен върха на нокти на дъга корена на нокътя, за да и определете как да се определи пълен върха на нокътя. 2. Отполируйте целия върха на ноктите пила за нокти, докато той не е подходящ за вашите ноктите. 3. Капните лепило в средната част, близо до корена, не капе капка или твърде много, обикновено е 1 капка. 4. Преди лепилото изсъхне, започнете да бъдат залепени на върха на нокътя от корена, настройте позицията при приклеивании, не забравяйте веднага да се удари в корена на нокътя. 5. Навлажнете памук лакочистител и внимателно сотрите лепило, разлившийся около ноктите.Метод за премахване на лепило : 1. Покрийте ноктите достатъчно количество памук, пропитанного средство за отстраняване на нокти, не излагайте ноктите изложени, увийте ги с фолио, изчакайте около 15 минути, за да ги премахнете, фалшиви нокти растворятся, просто ги избършете. 2. Препоръчително е да се използва такъв метод : премахване на ноктите с помощта на средства за облекчаване на гел, намерете капацитет, за да излее част, поставете в нея пръстите си, накиснете режийни ноктите, а след това използвайте останалата част за почистване на ноктите. (Лекарство за облекчаване на гел не вреди на ноктите и кожата, но разрежда режийни ноктите) Начин на залепване желейного лепило : 1. Първо леко отполируйте нокти за по-добър баланс. 2. Изберете най-подходящия jelly лепило и залепете го върху съответния нокти. 3. Носете съответен на върха на нокътя и натиснете му е по-силен в продължение на 20 секунди, той ще прилепва плътно по-плътен.Списък на пакетите : 24 x Фалшиви нокти.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fake Nail
Quantity:
24pcs
Glue Sticking Method:
1. Place the full nail tip on the arc of the nail root for comparison and determine how to correct the full nail tip. :
2. Polish the full nail tip with nail file until it fits perfectly with your nails. :
3. Drop the glue on the middle part near the root, don't drip too much, usually 1 drop. :
4. Before the glue is dry, start to paste the nail tip from the root, adjust the position while sticking it, remember not to hit the nail root at once. :
5. Dip a cotton with some nail polish remover and gently wipe off the glue overflowing around the nails. :
Glue Removal Method:
1. Cover the nails with a suitable amount of cotton soaked nail remover, do not expose the nails, wrap them with plastic wrap, wait for about 15 minutes to remove them, the fake nails will be dissolved, just wipe it off. :
2. It is recommended to use this method:
remove the nails with a gel remover, find a container to pour out a part, put your fingers in it, soak the fake nails, and then use the remaining part to clean up your nails. (The gel remover does not harm one's nails and skin, but it will dilute the false nails)
Jelly Glue Sticking Method:
1. First, lightly polish the nails for a better fit. :
2. Choose the right jelly glue and stick it on the corresponding nail. :
3. Put on the appropriate nail tip and press it harder for 20 seconds, it will fit tighter. :
Package List:
24 x Fake Nail :

Те също купуват с този продукт..