• Новинка
FofosBeauty Екстра Дълги Фалшиви Нокти, Акрил Френски Пресовани Диамантени Дълги Лъскавите Нокти Ковчега на Жените Планински Кристал Дизайн Фалшиви Нокти Пълно Покрит?
zoom_in

FofosBeauty Екстра Дълги Фалшиви Нокти, Акрил Френски Пресовани Диамантени Дълги Лъскавите Нокти Ковчега на Жените Планински

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

[Високо качество] : Той е изработен от висококачествен ABS-материал, който е зелен и екологично чист материал.Нетоксичен, без мирис, без вреда за нокти или тялото, здрав и лек, не оказва натиск върху ноктите. [12 различни размери] : Има 12 различни размери гробового преса на гвоздях.Независимо от това, коя форма на ноктите, можете да изберете най-добрите въздушни ноктите, ги лесно да изрежете и подпиливать до всякаква дължина и форма, която ви харесва. [Използваемост] : Използвайте пилочку за нокти, леко да се полират ноктите, изберете правилните етикети и режийни ноктите, за да ги залепят върху ноктите кликнете върху ноктите в продължение на 15 секунди, за да завърши работата.Само за 3 минути можете да получите същия ефект на блясък себе си, без да плащат за скъпи услуги маникюрного салон. [Множествено прилагане] : Подходящ за различни социални случаи на чудесно за маникюрного салон, САМ home art nails.Идеален за сватби ,абитуриентски вечери ,срещи, почивка на плажа, Хелоуин, Коледа ,Деня на св. Валентин.Като подарък за приятелката си, семейството и приятелите. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да ни остави съобщение, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако има проблем с качеството на продуктите, ние ще дадем 100% от услуга за връщане на парите.Революционен лепило на акрилни нокти.

Те също купуват с този продукт..