• Новинка
CALAILIS Индивидуален Клъстер на Миглите,Клъстер на Миглите,САМО Натрупване на Мигли в Домашни Условия Групиране на Миглите Разширяване на Черно Лепило на базата на Л?
zoom_in

CALAILIS Индивидуален Клъстер на Миглите,Клъстер на Миглите,САМО Натрупване на Мигли в Домашни Условия Групиране на Миглите

BGN 6.95

Продукти
check Налично за поръчка

【САМ НАТРУПВАНЕ на МИГЛИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ】 : Удължаване на миглите-това е пакет, който може да се направи у дома.Различни по дължина може да доведе до различни стилове.Тази колекция се предлага в различни варианти дължина на избор. 【ВИСОКО КОЛИЧЕСТВО КЛЪСТЕРИ МИГЛИТЕ】- Тези клъстери миглите от гладки черни памучни ленти са много удобни в чорап и са много нежни и приятни за кожата.Очите не са обременени от тежки миглите.При внимателни грижи висококачествен материал дава възможност за повторно използване на тези мигли до 20 пъти. 【ОЧАРОВАТЕЛЕН ВИД】- Миглите са 3 D пластове ефект, тези касетъчни миглите са от естествен външен вид и могат по естествен начин да се удължи и разшири очите си.Красив грим на очите и миглите бързо ще привлекат към вас вниманието. 【СТАБИЛЕН КЪДРЯ】 : Нашите индивидуални мигли са били два пъти загряват по време на производството, за да запазят перфектния къдря, не е лесно деформируемый при подходящи грижи.Продължително съхранение и водоустойчив. 【Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК е И е СУПЕР ИКОНОМИЧЕН】-все още мислите ли за подаръци за Коледа, Хелоуин и свети Валентин?Тези комплекти за изграждане на миглите-най-добрите подаръци.Има различни комплекти с различна дължина.Нашите линията на косата и панделки по-трайни от другите марки на фалшиви мигли, а това означава, че ще спестите пари за грима в дългосрочен план!.

Те също купуват с този продукт..