• Новинка
Машинка за подстригване на Топчета от косми GOUCER, Акумулаторна Уред за епилация, USB, Уред за епилация Дрехи на епилация е епилация на Розов Цвят, Уред за обезкосмяван?
zoom_in

Машинка за подстригване на Топчета от косми GOUCER, Акумулаторна Уред за епилация, USB, Уред за епилация Дрехи на епилация

BGN 63.86

Продукти
check Налично за поръчка

Устройство за залепване на косата. ▲Един и два : двуглавое премахване на топчета, на голяма площ, което е като уред за епилация, така и на устройството за залепване на косата. ▲ Автономно устройство за залепване на косата : ефект на почистване се вижда и може да се използва веднага след разкъсване, внимателно скатывая косата и боклук, както и премахване на прах, без да остави лепило. ▲ Шестистраничные фини остриета : Специални шестистраничные нож, выкованные от неръждаема стомана, пъргав и остър и всички косъмчета от всички размери могат да бъдат събрани за един път. ▲ Пречистване на малка четка С дълга конструкция дръжки, за по-лесно почистване на малки положение подобно на корона кътър и кутия топчета коса.Машинка за подстригване топчета коса, подстригване топчета коса, дълъг живот brea machine Specification : Име : Двуглавият топка коса trimmer Material : ABSGross тегло : 500g Battery капацитет : 1500m Ah Rated напрежение на тока : 5 VSize : 18.9*12*6.3 cm Features : Елегантна дръжка ергономични, не се уморява да запази за дълго време, лесно лукс и добре-looking The леко заоблен дизайн поддържа на ръба на ножа и сетчатую подходяща повърхност, ефект на подстригването е по-подробен и чист Индикатор за състоянието на зареждане на червено по време на зареждане, както и линия за завършване на зареждането зелена Обновен метален материал вкара главата здрав, той е по-удобно и гладък за употреба, и текстура е много забележителна : 1* подстригване.

Name:
Double-headed hair ball trimmer
Material:
ABS
Gross weight:
500g
Battery capacity:
1500mAh
Rated voltage:
5V
Size:
18.9*12*6.3cm
Features:
The exquisite handle is ergonomic, not tired for a long time to hold, light luxury and good-looking :
The slightly curved design keeps the knife edge and the mesh surface fit, the trimming effect is more detailed and clean :
The charging status indicator is red during charging, and the charging completion line is green :
The upgraded mesh head metal material is durable, it is more comfortable and smooth to use, and the texture is very outstanding :
Contains:
1* trimmer,

Те също купуват с този продукт..