• Новинка
На тепиха вырезывания, ПВК дъски хоби Здрав, за шиене, за кораба
zoom_in

На тепиха вырезывания, ПВК дъски хоби Здрав, за шиене, за кораба

BGN 38.00

Продукти
check Налично за поръчка

Подходящ за всички видове писма и картини, штемпеля дерогиране, ръчно тампон, производство на хартия вырезывания, хартия занаяти дерогиране, отрицателна вырезывания филм, etc.Нож надраскани на режущем черга, и следи от нож първо са по-забележими, и постепенно да се възроди, и следи от нож ще стане по-малко, но не и без следи.С изпълнението на самолечение, повторно рязане, няма да бъдат засегнати, можете да използвате прорезна мат с увереност.Размер 30x22cm/11.8х8.7in, и линиите на мрежата в размер на повърхността тампон вырезывания, която може да осигури връзката на размера при използване.Повърхността на килима е изпълнена от PVC, който може да защити вашето острието от повреди, да удължи нож и ефективна защита на работния плот.Функция : 1. При самовосстановлении изпълнение повторно рязане няма да пострада, можете да използвате прорезна мат със сигурност 2. Размер 30x22cm/11.8х8.7in, и линиите на мрежата в размер на повърхността тампон вырезывания, която може да осигури връзката на размера на using3. Повърхността на килима е изпълнена от PVC, който може да защити вашето острието от повреди, да удължи нож и ефективно да защити работен стол4. Нож надраскани на режущем черга, и следи от нож първо са по-забележими, и постепенно да се възроди, и следи от нож ще стане по-малко, но не и без отметок5. Подходящ за всички видове на писане и рисуване, дърворезба по печата, ръчно наслагване, рязане на хартия, дърворезба на крафт хартия, рязане негативен филм и т.н. Спецификация : Вид на продукта : режещи МатыМатериал : PVCProduct Размер : Approx. 30x22 см / 11.8 x 8.7 in Specification : 1 Uses : Всички видове на писане и рисуване, дърворезба по печата, Ръчно полагане, рязане на хартия, дърворезба на крафт хартия, рязане негативен филм и т.н. Забележка : Нож надраскани на режущем черга, и следи от нож първо са по-забележими, и постепенно да се възроди, и следи от нож ще стане по-малко, но не и без следи от Списъка с пакети : 1 x рязане на Тепиха.

Item Type:
Cutting Mats
Material:
PVC
Product Size:
Approx. 30 x 22cm / 11.8 x 8.7in
Specification:
1
Uses:
All Kinds of Writing and Painting, Stamp Carving, Manual Pad, Paper Cutting, Craft Paper Carving, Negative Film Cutting, Etc.
Reminder:
The Knife is Scratched on the Cutting Mat, and the Knife Marks Are More Apparent at First, and Will Gradually Recover, and the Knife Marks Will Become Smaller, but Not Without Marks
Package List:
1 x Cutting Mats :

Те също купуват с този продукт..