• Новинка
ALISALQ Машинки За Стригане Многофункционално USB Акумулаторна Батерия с Двойна употреба 3 в 1 За Възрастни Електрическа Машина За Подстригване на Коса Тример За Косми ?
zoom_in

ALISALQ Машинки За Стригане Многофункционално USB Акумулаторна Батерия с Двойна употреба 3 в 1 За Възрастни Електрическа

BGN 48.79

Продукти
check Налично за поръчка

*1 multi hair кътър 3 : Замяна корона (самобръсначки, машина за подстригване на коса, тример за косми в носа). *Бръснач точно облегает кожата.Бързо бръснене. *Тример за косми в носа : radi в осем различни посоки, 360 ° интраназальная лесно почистване на излишно окосмяване в носа. *Използването на универсално напрежение се захранва от USB.Компютри, мобилни телефони и други източници на захранване може да бъде напълно съвместими, презареждане по всяко време и на всяко място.Може също да се използват батериите. *LCD дисплей : LCD дисплей оставащия заряд.Да се улесни навременното зареждане. 1 multi hair кътър 3 : Замяна корона (самобръсначки, машина за подстригване на коса, тример за косми в носа)Бръснач точно индивидуализиране на кожата.Бързо бръснене.Тример за косми в носа : radi в осем различни посоки, 360 ° интраназальная лесно почистване на излишно окосмяване в носа.Използването на универсално напрежение се захранва от USB.Компютри, мобилни телефони и други източници на захранване може да бъде напълно съвместими, презареждане по всяко време и на всяко място.Може също да се използват батериите.LCD дисплей : LCD дисплей оставащия заряд.Да се улесни навременното зареждане.

Те също купуват с този продукт..