• Новинка
Автомобилен Двигател Тестер Авто Цилиндър Стетоскоп Шум Нарушения на Звука на Инструмента за Диагностика на Авто Механик От Неръждаема Стомана Прослушивающее об?
zoom_in

Автомобилен Двигател Тестер Авто Цилиндър Стетоскоп Шум Нарушения на Звука на Инструмента за Диагностика на Авто Механик

BGN 78.32

Продукти
check Налично за поръчка

Слухов апарат на двигателя е изработен от материал от неръждаема стомана, сверхпрочных винил тръби и ударопрочных сметка от ABS-пластмаса за по-дълъг срок на годност и издръжливост,устойчива на ръжда и корозия, е трайна.Диагностика на автомобилни бутилки стетоскоп сигнализира за проблеми с двигателя и кодове за неизправности, заедно с други вътрешни проблеми.Прост и ефективен,той може да контролира двигател, лагери, двигатели, шаси, скоростна кутия и други части.Приложимо за диагностика на анормалните шума на двигателя.Двухсекционный сондата се разширява до 11-3/4 инча за достъп до труднодостъпни места.Можете да използвате стетоскоп за наблюдение на части, които издават необичайни звуци.Отличен техническа помощ, предназначена за откриване и локализиране на източници на анормалните шум.Разработен със звукова камера, която усилва звука.Приложимо към всички части на колата, можете да бързо да следят необичайни част на сайта.Диагностика на звука на шамар на буталото, звук износване на съоръжения.Подходящ за 1/2" мъжете и жените-шофьори.Подходящ за техници по поддръжка, ремонтни работници, обслужващ персонал, превозни средства, персонал за контрол на сигурността на лични собствениците и за други цели.Стетоскоп-това е най-лесният и необходим преносим прост уред за проверка на неизправности на автомобила.Могат да бъдат открити в работата на машината, лагери, зъбни колела, вентили, клапани, колянов вал, цилиндър, скоростна кутия, корпус ...и други работни части за дефекти и откази, причинени от излагане на вибрации.Помогнете на персонала да се намери корена на проблема, да спестите време и подобряване на ефективността.Приложение : 1. Продукти приложими към всички части на колата, можете да бързо да следят необичайни част на сайта. 2. Продукти могат да контролират двигател, лагери, двигатели, шаси, скоростна кутия и други части. 3. Продукти подходящи за техници за обслужване, ремонтни работници, персонал за обслужване на кораба, персонал за контрол на сигурността, лични собствениците и друга полза. 4. Продукти приложими към автомобилестроению, кораби, самолети, машините и други машини и оборудване. 5. Поставете звук сблъсъци и викове от двигателя към арматурното табло; 6. Диагностика на звука на шамар на буталото, звук износване на съоръжения.Характеристики на продукта и технически параметри : Обхват на честотите на шума откриване : 10 Hz - 10 khz Удароустойчив ръчен механизъм; Дължина на две сонди : една дълга игла 220 мм, къса игла 80 мм, диаметър 4 мм; Опаковка блистер хартиената карта : Размер на опаковката 42,5 * 13,8 * 3,5 см; Стандартна конфигурация продукт : 1. Стетоскоп домакин : 1 комплект 2. 220 мм сонда : 1 бр.

Те също купуват с този продукт..