• Новинка
Baoblaze Track Ball Cat Toy Кула, на 3 Нива на Интерактивна Игра, Песен на 3 Топки Играчка Гони и Упражнения да Играе В Игра
zoom_in

Baoblaze Track Ball Cat Toy Кула, на 3 Нива на Интерактивна Игра, Песен на 3 Топки Играчка Гони и Упражнения да Играе

BGN 15.55

Продукти
check Налично за поръчка

3-слойная конструкция околовръстен пътеки от 3 топки, изработени от екологично чист материал полипропилен, фина текстура, гладка cutting edge, износостойкая и здрава.Хоризонтална греда на последния калибре е предназначена за това, че вашият домашен любимец не застревал по време на игра, за да наемодателят може да играе по-щастливо.На всеки етаж има по една малка топка, за да привлече вниманието на котката.Лесен и забавен за вашата котка коте или куче.Лесен за почистване.Играчката може да се тренира на естествените инстинкти на котката, да я подкрепят проворство в здравословна интерактивна игра на лов.Описание : - 3-слойный дизайн околовръстен пътеки от 3 топки, изработен от екологично чист материал PP, фина текстура, гладка рязане край, устойчива на износване и здрав. - Хоризонтална греда на последния калибре е предназначена за това, че вашият домашен любимец не застревал по време на игра, че собственикът може да играе по-щастливо. - На всеки етаж има по една малка топка, за да привлече вниманието на котката. - Лесен и забавен за вашата котка коте или куче.Лесен за почистване. - Играчка може да се тренира на естествените инстинкти на котките, да си котка проворной в здравословна интерактивна игра на лов.Спецификация : - Материал : ррразмер диаграма : Размер : 25x14x16cm/9.84x5.51x6.30іпсһпакет включва : 1 бр. Моля, позволете едно малко отклонение на измерване от-за ръчно измерване.Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на най-добрите продукти и услуги на клиенти.

- Material:
PP
Size Chart:
Size:
25x14x16cm/9.84x5.51x6.30inch
Package Includes:
1 Piece Cat Toy :
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor. :
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement. :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Те също купуват с този продукт..