• Новинка
MIS1950s Fidgets Топка,Облекчаване на Тревожност Играчка за Възрастни и Тийнейджъри,Креативни Цветни вентилационна (противовакуумна) канална Топката Декомпрессионная И?
zoom_in

MIS1950s Fidgets Топка,Облекчаване на Тревожност Играчка за Възрастни и Тийнейджъри,Креативни Цветни вентилационна (противовакуумна)

BGN 48.40

Продукти
check Налично за поръчка

☑️Играчка топка е изработена от материал TPR, екологично чист и действително нетоксичен. ☑️Е подходящ за облекчаване на стреса както за възрастни така и за деца.Идеален като сжимающих играчка за координация между ръцете и очите на децата, на развитието на наблюдение, когнитивни способности, пространствено разузнаване и внутриличностного интелект.Също чудесно, за да се подобри кръвообращението на ръцете. ☑️Толкова забавно!Децата няма да спрат да компресирате тези супер меки сладки играчки за домашни любимци.Перфектен за партита, на Деня на Свети Валентин, великденски яйца, рожден ден, награда за упорит труд, на Деня на благодарността, Коледа и Нова година. ☑️Топчета-притискаш лек, за да почистите, и ако той стане мътна, а след това една капка вода или капка тензида могат лесно да си петна, много удобни. ☑️Тези Kawaii Сжимающие играчки за домашни любимци са изработени от висококачествени действително нетоксичен силикон.Те са предназначени за това, за да издържат на голям брой сдавливаний, ущипываний, ерзаний и навяхвания.За 3 и повече години.Размер : 6.5x6.5x6. 5cm/2.55x2.55x2.55in Съдържание на опаковката : играчка x1.

Те също купуват с този продукт..