• Новинка
Cat Toy Топки, Пей Топка, Upgrade Kitten Plush Топка, Newest Lifelike Animal Chirping Sounds-Интерактивни Играчки за котки в затворени помещения. Домашни вокални играчки(Диня)
zoom_in

Cat Toy Топки, Пей Топка, Upgrade Kitten Plush Топка, Newest Lifelike Animal Chirping Sounds-Интерактивни Играчки за котки

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

❤【Различни играчки за малки кученца Набор от】Тези играчки за малки кученца играчки за кучета имат играчки за никнене на млечни зъби кученца.Всяка играчка кученце има уникален стил и цвят, много сладък и специален. ❤【Високо качество и първокласна материал】Тези играчки за малки кученца произведени от действително нетоксичен естествен памук pp.Тези висококачествени играчки за малки кучета-надеждни подаръци за вашето кученце, с които може да дъвче и да играе.Устойчив на укусам, сигурно, е трайна и се измива. ❤【Осигурете си за кученцата часове на забавление】Всяка плюшен играчка за кучета е пищалку вътре.Пищалка звучи, когато кученца ги хапят.Писклив звуци и ярки цветове могат да привлекат вниманието на вашите кучета.Тези играчки за кучета за малки кучета могат да водят кучетата си в продължение на няколко часа забавление и намаляване на скуката, когато кучетата играят с тях. ❤【Ползи за здравето на зъбите】 Тези играчки за кучета за малки кучета и въжени играчки за малки кученца са достатъчно здрави, за малки кучета и белите дробове жевателей.Когато вашите кученца дъвчат тези играчки, те получават миене на зъбите.Стресът и масаж на венците чрез дъвчене. ❤【Чудесно за кученца】Тези плюшени писклив играчки за кучета и въжени играчки за кучета са отлични за кученца и белите дробове жевателей.Той е подходящ за устата на малки, и за тези щенячьих играчки малки кучета могат лесно да ги прехвърлят.

Те също купуват с този продукт..