• Новинка
NUBWO G06 Безжична Детска Слушалки с Микрофон за PS5, PS4, PC, Mac, 3-в-1 Геймерские Слушалки с Микрофон, 2,4 Ghz Безжична за конзоли Playstation, Режим на Bluetooth за превключвател, Кабелен ?
zoom_in

NUBWO G06 Безжична Детска Слушалки с Микрофон за PS5, PS4, PC, Mac, 3-в-1 Геймерские Слушалки с Микрофон, 2,4 Ghz Безжична

BGN 39.43

Продукти
check Налично за поръчка

The Ultimate In-game Sounds - Безжична детска слушалки за PS5, PS4 потопете се в стереозвук, предоставена 50-миллиметровым двигател и 2-ма двухкамерными драйвери.Слушайте всеки звук по време на играта. Безжичен 2.4 Ghz - за безжична връзка, без да загуби чрез USB ключ за конзоли (PS5, PS4, Play Station 4, Play Station 5) и PC.Bluetooth свързване - режим на Bluetooth с ниско закъснение за ключове и мобилни устройства (телефони, таблети).Гледайте видео, и слушайте музика в потока. (При включени слушалки, натиснете бързо бутона на захранването 3 пъти, за да влезете в режим на Bluetooth).Кабелна връзка - се свързва с администраторите PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, коммутаторам и мобилни устройства с кабел с 3.5 мм. Може да се наложи кабелен адаптер Xbox за Windows (не е включен в комплекта).Изключително дълго време на употреба - детска слушалки NUBWO може да продължи, преди 47 часа при пълно зареждане.Когато за изтощена батерия на по-малко от 3%, ще прозвучи сигнал за ниско ниво на зареждане на батерията, побуждающий вас до зареждането на батерията.Зареждането отнема около 4 часа.

Те също купуват с този продукт..