• Новинка
Aeihevo Калъф за носене Съвместим с Oculus Quest 2 | VR Детска слушалки и Сензорни Контролери Аксесоари Чанта за съхранение | Водоустойчив Твърд калъф EVA за Oculus Quest 2/1 и други ак?
zoom_in

Aeihevo Калъф за носене Съвместим с Oculus Quest 2 | VR Детска слушалки и Сензорни Контролери Аксесоари Чанта за съхранение

BGN 23.19

Продукти
check Налично за поръчка

★ Супер високо ниво на сигурност : Здрав куфар VR се състои от висококачествен EVA и найлон, който лесно може да се избегне повреждане на оборудване, поради прекомерна външна сила.Вътре в корпуса има слой меко защитно слота за карти памет, който може ефективно да защити вашите VR-устройство от надраскване, ударопрочен, има добър удар и ги поддържа чисти и прозрачни. ★ Перфектен слот : Преносим твърд защитен кутия за съхранение осигурява достатъчно пространство, в съответствие с размера на контролера VR и аксесоари.Тук е достатъчно места за зарядното устройство и защитно уплътнение на лещата и окото чанта в кутия за съхранение може да се използват за съхранение на малки предмети. ★ Водоустойчивый и прахоустойчив : Повърхност е покрита с материал PU, който е водоустойчив и пылезащитен.Висококачествените материали правят ви по-готино и высококлассным, когато излизате навън. ★ Изключителен дизайн : Разработен специално за Oculus Quest / за Quest2 VR carrying case box (с изключение на оборудване). ★ Супер преносим : Твърда обвивка VR защитна кутия е снабдена с пагон и VR Eye pad, двойно закопчаване-цип и гумена дръжка.Устройство за управление на VR лесно се съхранява и е отстранена, а защитна кутия лесно да носите със себе си.Материал : ЕВА и найлон.Цвят : черен сив.Размер : 9.65"x7.85 x5.5".Отнася се за : за Oculus Quest / Quest2. Калъф за носене*1. Малка окото чанта за съхранение*1. Мат точки*1. Кабелна замазка*1.

Material:
EVA and nylon Color

Те също купуват с този продукт..