• Новинка
RCGEEK Очила за късогледство Лещи за Oculus Quest 2, Поставяне VR обектив за Oculus Quest 2, с Двойна защита и лесен монтаж Лещи за корекция на зрението (-2.0 D)
zoom_in

RCGEEK Очила за късогледство Лещи за Oculus Quest 2, Поставяне VR обектив за Oculus Quest 2, с Двойна защита и лесен монтаж

BGN 27.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Очила Oculus Quest 2】Това лещи за късогледство, специално проектирани за Quest 2, той е подходящ за повечето късоглед хора, така че вече няма да се размиват при използване на Quest 2 и не предизвика никакъв дискомфорт. 【Вълнуващо преживяване】Очила за късогледство са разработени в съответствие с дъга Quest 2 и малко повече, така че те не ще блокира вашето зрение и може да осигури наистина вълнуващо изживяване. 【Премиум качество】Този обектив е изработен от материал с висока якост, не ще се счупи, устойчив на надраскване, прах и лесен за почистване, по-добре може да защити обектив Quest 2 Headest. 【Лесна инсталация】Този протектор на обектива oculus quest 2 е магнитна конструкция.При инсталирането трябва само леко приведе в рамка и лещи и ги комбинирате магнитна сила.Това е много просто и спестява време. 【Задоволително обслужване】С политиката на връщане на humanize, ако не сте доволни от поставяне на VR Лен по някаква причина, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде задоволителен отговор.

Те също купуват с този продукт..