• Новинка
Божур Роза Цветя Стикер за Стена, Творчески Подвижна Флорални Тапети, Стикери с 12 бр. 3D Пеперуда Декор, Пилинг и Остана САМ Книга За Изкуството на Стенописите за Дне?
zoom_in

Божур Роза Цветя Стикер за Стена, Творчески Подвижна Флорални Тапети, Стикери с 12 бр. 3D Пеперуда Декор, Пилинг и Остана

BGN 4.79

Продукти
check Налично за поръчка

【Уникална комбинация от】Божур - символ на любов, богатство и съвършенство, а пеперудата е символ на свободата и красотата, идеално се съчетава с украса на стаята си и себе си експерт. 【Романтичен дизайн】Красив божур и роза цветя стикер на стената е предназначена за създаване на романтика за вас.Реалистични пеперуди, украсяват къщата си, а също и вашето настроение. 【Премия материал】Цветни стикери са направени от винил, който е от висококачествен, водоустойчив, лепкава, подвижен и напълно отговаря на стандарта.да деинсталирате и повторно да не се използва, оставяйки повреди или остатъци. 【Широко приложение】Божур роза цветя стикер за стена ще добави цвят и романтика във вашата спалня, хол, детска стая, стая за момичета, коридора, сватба парти и т.н., Те също могат да бъдат използвани като детски подарък за рожден ден, празнични декорации, празнични и коледни подаръци. 【Кръст Бод Пакет съдържа】Вие ще получите 1 компл.божур роза стени етикети(90x30 см х 2/35x12 инча x2) и 12 синя пеперуда за декорация с различни размери.Просто почистете и залепете.Рана със собствените си ръце.Можете да направите това по своя собствена идея.Смятате ли, че стените в дома си твърде однообразны, лишени са от жизнена сила и неповторим декор?Красиви стикери за стени, печат на изкуството и модерен дизайн в атрактивни стенопис, идеално ще украсят стаята си и ощутят себе си.Творческа комбинация от Божур олицетворява красотата, романтиката, удоволствие, щастие, розата е цветето на стени, стикери могат да изразят любовта си към вашите близки, докато пеперудите представят живота.Защо избрахте нашите стикери за стена? 1.Високо качество : Изработен е от висококачествен самоклеящегося PVC материал; 2.Лесна инсталация : Просто махнете отметката от тази деликатна стикер от субстрата и я залепете на стената. 3.идеална гарнитура : Красиви стикери за стена, слънчоглед, изкуство, печат и модерен дизайн в атрактивни стенопис.Светъл тон и силен цвят. 4.Широко използвайте : може да се приложи към всяка гладка , чиста и суха повърхност на стените, плочки, стъкло,мебели,etc.Приложен към декора у дома, на детската стая, спалнята, детската стая, etc.Ви носи усещане за красота. 5. Всяко цвете и всяка пеперуда независими, и различни стилове разработени, за да отговарят на различни нужди и на по-добро бижута направи си САМ.Кръст Бод Пакет включва 1 компл. Божур рози стикери стена(90x30 см х 2/35x12 инча x 2) 12 бр. 3d пеперуда декор(синьо) Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти най-високо качество и безопасни стикери за стена!.

Те също купуват с този продукт..