• Новинка
CHengQiSM Сладък Котки на Прозореца през Нощта Стикери за Стени, Подвижни Сладък Животни Стикери за Стена Котка Изглежда на Луната за Спални Хол ТЕЛЕВИЗИЯ Стени, Врати ?
zoom_in

CHengQiSM Сладък Котки на Прозореца през Нощта Стикери за Стени, Подвижни Сладък Животни Стикери за Стена Котка Изглежда

BGN 5.59

Продукти
check Налично за поръчка

★ Създай красива среда за стая : CHeng Qi SM Сладък котки на прозореца през нощта Стикери за стени, Подвижни Сладък животни Стикери за стена Котка Изглежда на Луната за спални Хол ТЕЛЕВИЗИЯ Стени Декор врати за Детска стая.Добавете прекрасно настроение в стаята си с помощта на нашите стенни стикери, това е един от най-добрите подаръци за вашето украса на стаята. ★Употреба : Прости стъпки, за да инсталирате винил етикети на вратата, светеща стена или всяка гладка, равна, суха и свободна от прах на повърхността.Цветни стикери за стени могат да бъдат маркирани по някакъв начин в зависимост от стени и вашето въображение. ★Сцена:Той е подходящ и за декорация на момчета и момичета, партита ,хол ТЕЛЕВИЗИЯ-фон,рожден ден или на всяко място, където искате да станете фантастично и забавно. ★Материал : За нашата стикер за стена са изработени от здрав,висококачествен,водоустойчив и издръжлив винил,който напълно отговаря на стандарта. ★Размер на завършеност : 70*78 см(може сам размер) Наборный размер : 30*90 виж CHeng Qi SM Сладък котки на прозореца през нощта стенни стикери подвижни сладки домашни любимци са Стенни стикери Котка Изглежда на Луната за Спални Хол ТЕЛЕВИЗИЯ Стенен Декор Врати Детска стая Характеристики : 1. 100% абсолютно нови стенни стикери 2. Може да се прилага върху всяка гладка , чиста и суха повърхност на стени, плочки, стъкло, мебели и т.н., Не е подходяща за мръсна или грапава повърхност.Подвижна и креативен. 3. Няма филм за носене, не е нужна, просто почистете и залепете.Инструкции : 1. Уверете се, че повърхността е гладка, не прилипайте към грапава или неравна повърхност. 2. Изберете мястото, което искате да нанесе, почистете го от пепел и мазнини, дръжте го сух и чист. 3. Остана в съответствие с картина или направете с ръце по своя собствена идея. 4. Извадете хартията и след това залепете на стената, лежеше един от средата наляво и надясно.Забележка : 1. Всички продукти са гарантирани абсолютно нови.За целите на контрол на качество сме проверили всички стоки, които един след друг, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни пишете, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 2. Моля, позволете едно малко отклонение за данни на измерване.

Те също купуват с този продукт..