• Новинка
Следи от Динозаври Стикери За Стени, Следи от Динозаври Етикети за Детска Стая Подвижна Рожден Ден Декор на Стени, Стикери, 2 Размера,60 бр.
zoom_in

Следи от Динозаври Стикери За Стени, Следи от Динозаври Етикети за Детска Стая Подвижна Рожден Ден Декор на Стени, Стикери,

BGN 27.68

Продукти
check Налично за поръчка

1.СПЕЦИФИКАЦИЯ : 4.7x3.7 инча и 2.5x2.4 инча,общо 60 броя в опаковка. 2.Следи от динозавър в 5 цвята : оранжев,зелен,син,червен и жълт,направи си стая светло. 3.Разнообразие на УПОТРЕБА : Подходящ за украса на детска стая/детска стая/на занаятчийски стаи,идеално допълнение към вашето парти,се използва, за да направи път в банята, стая за партита и още много други!. 4.ЛЕСНА за използване : просто почистете и залепете,подвижни и роуминг,лесно се почиства, без лепкави остатъци, така че няма нужда да се притеснявате за това, което стикери за стена навредят на стената. 5.ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО : Ако имате някакви проблеми с продукти,моля не се колебайте да се свържете с нас. 1.СПЕЦИФИКАЦИЯ : 4.7x3.7 инча и 2.5x2.4 инча,общо 60 броя в опаковка 2.Следи от динозавър в 5 цвята : оранжев,зелен,син,червен и жълт,направете си стая светло. 3.Разнообразие на УПОТРЕБА : Подходящ за украса на детска стая/детска стая/на занаятчийски стаи,идеално допълнение към вашето парти,се използва, за да направи път в банята, стая за партита и още много други! 4.ЛЕСНА за използване : просто почистете и залепете,подвижни и роуминг,лесно се почиства, без лепкави остатъци, така че няма нужда да се притеснявате за това, което стикери за стена навредят на стената. 5.ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО : Ако имате някакви проблеми с продукти,моля не се колебайте да се свържете с нас.

4.7x3.7 Inch and 2.5x2.4 Inch,total 60 pcs per pack :

Те също купуват с този продукт..