• Новинка
Фен YCZDG мини Handheld, силен фен на работния плот на въздушния поток с покет размер за да направи лагер домочадца офис преместване на открито като (цвят : a)
zoom_in

Фен YCZDG мини Handheld, силен фен на работния плот на въздушния поток с покет размер за да направи лагер домочадца офис

BGN 187.84

Продукти
check Налично за поръчка

★Висококачествени материали : изработен е от висококачествен РР. ★Безшумен USB вентилатор - Дръж си лятото се охлажда с този настолен вентилатор USB. ★Компактен и лек персонален вентилатор за дома, офиса, на работния плот, на къмпинг или за пътуване и т.н. ★Лесно се зарежда - съвместим с всички изходни устройства USB С помощта на USB кабел за зареждане и зареждане чрез USB зарядни устройства, преносими компютри, мобилни устройства, захранване и други устройства с поддръжка на USB. ★Съдържание на пакета : 1 х вентилатор.Безшумен USB вентилатор - Запазете прохлада през лятото с помощта на този настолен USB вентилатор.Компактен и лек персонален вентилатор за дома, офиса, на работния плот, на къмпинг или за пътуване и т.н. Преносим вентилатор - удобно да се използва по всяко време в summer Package Съдържание : 1 × fan Automatic постоянен контрол на температурата, когато температурата е твърде висока, машината автоматично спира.Със защита от прегряване.

Те също купуват с този продукт..