• Новинка
Охладител телефон Vbestlife, Универсален заден радиатор и вентилатор на Топлина мобилен телефон захващане със светлина RGB, вградена батерия 700mAh
zoom_in

Охладител телефон Vbestlife, Универсален заден радиатор и вентилатор на Топлина мобилен телефон захващане със светлина

BGN 45.36

Продукти
check Налично за поръчка

6000 об / мин и супер бърза скорост, супер вятърът мигновено улавя топлината на мобилен телефон.Размер на малък и не оказва влияние върху задържане на двете си ръце и след инсталацията, чисто голо чувство на телефона. Литиева батерия с голям капацитет 700m Ah, по-дълго работно време, повече не се притеснявайте за срам от разряда на батерията.Малошумная работа, плавен глас, без смущения, няма да се отрази на вашето изживяване.Ниско тегло и компактни размери, портативен и удобен в переноске, не заемат много място.Спецификация : Тип елемент : Телефон Радиатор Материал : ABS Тегло : Approx. 90g/3.2 oz Цвят : черен Модел : FL05 Интерфейс за зареждане : Type-C Входно напрежение/ток : 5 V/1-2 A Вид на батерията : литиево-йонна батерия Капацитет на батерията : 700 mah Инструкции : 1. Демонтаж на дръжката и първо прикрепете радиатор на гърба на телефона е 2. Кликнете върху радиатора, охлаждащ вентилатор започва да се върти с висока скорост, и радиатора започва да се охлажда телефон е 3. Радиатор има три предаване на избор, кликнете върху бутона, за да превключите в различни скорост на вятъра ниско, средно и високо Помещение Списък : 1 х радиатор 1 х кабел за зареждане.

Item Type:
Phone Radiator
Material:
ABS
Weight:
Approx. 90g/3.2oz
Color:
Black
Model:
FL05
Charging Interface:
Type-C
Input Voltage/Current:
5V/1-2A
Battery Type:
lithium battery
Battery Capacity:
700mAh
Instructions:
1. Disassemble the handle and first attach the radiator to the back of the phone :
2. Click the radiator button, the cooling fan starts to rotate at a high speed, and the radiator starts to cool the phone :
3. The radiator has three gears to choose from, click the button to switch to different wind speeds of low, medium and high :
Package List:
1 x Radiator :
1 x Charging Cable :

Те също купуват с този продукт..