• Новинка
CNAJOI-TDFY Преносим Маточната Вентилатор, Носене Спортен Маточната Персонален Вентилатор Хендсфри USB Вентилатор, Акумулаторна батерия с 1600 ма, Колие Вентилатор с 3 Ско?
zoom_in

CNAJOI-TDFY Преносим Маточната Вентилатор, Носене Спортен Маточната Персонален Вентилатор Хендсфри USB Вентилатор, Акумулаторна

BGN 20.00

Продукти
check Налично за поръчка

[Мързелив маточната fan] Hands-free на шийката на фен износостойкая дизайн, тегло 320 г. е Изработена от мек силиконов материал с висока степен на гъвкавост, може да е удобно за носене на врата, което позволява лесно да го носите в куфар или раница. [Дълъг живот на батерията] Вграден висококачествен батерията е 1600 mah, USB, акумулаторна батерия, поддръжка 3-8 часа от работното време в съответствие с различните нива на скорост, за да отговори на различните нужди в различни случаи.Забележка : да Не се използва по време на зареждане. (Най-добре да се зарежда преди първата употреба.). [Вятър] Ни на шийката на фен взема двойна конструкция на вентилатора, за да се гарантира по-силен хладен вятър и от двете страни. [3 Скорост на вятъра] Носене USB вентилатора е с 3 режима на скоростта на вятъра, която може да изберете в зависимост от личните ви нужди.Кратко натискане на бутона на захранването, позволява да се създаде подходяща скорост на вятъра. [Преносим вентилатор за лице] е идеален за спорт на открито, пътуване, къмпинг, разходки, катерене и други дейности, а също така е най-добрият подарък за приятелите, семейството и децата.За хора с дълги коси, моля, завържете косата си, за да не им пречи на вентилатора.описание на продукта Лятна акумулаторна батерия за преносим персонален спортен фен на шийката на Лек вятър, ниско ниво на шум, тих и удобен дизайн за намаляване на шума, можете да се насладите на спокойни и прохладни моменти на закрито и на открито Материал на острието на вентилатора : пластмаса Цвят : черен, оранжев Вид на ключа : бутон Размер : 29.5 X24 X6.8СМ Тегло : 320 гр.

Те също купуват с този продукт..