• Новинка
Сешоар за коса покривалото от главата си на 360 градуса въртене на Косата Отопление Стайлинг Машина Фризьорски салон Elitzia ETFDXL02 (стои)
zoom_in

Сешоар за коса покривалото от главата си на 360 градуса въртене на Косата Отопление Стайлинг Машина Фризьорски салон Elitzia

BGN 127.99

Продукти
check Налично за поръчка

Спестява време, бързо изсушава косата след измиване с шампоан и осигурява бързото окрашивающее действие при боядисване на косата.Летящият Диск-това е многофункционална машина, която обединява грижи, боядисване и къдрене (на апарат).Защитете косата, задаване на различни температури и време в зависимост от състоянието на части и дебелина на косата, за да се избегне локално увреждане на косата, причинено от прекомерно отопление.Ues matte кварцевая отдалечената инфрачервена нагревательная тръба,экспортирующая топлина чрез мека и дифузна процес на нагряване, излъчва дълги инфрачервени лъчи, а след това прониква в косата и кожата на главата, помага на циркулацията на кръвта и оказва влияние върху масаж на главата, ускорява обмяната на веществата и прави спокойна главата, косата става по-голяма защита на здравето, повече еластичност и устойчив растеж.Защита от надраскване, дори ако те са надраскани, цвят поцарапанной детайли и цвят на повърхността остават същите.Описание : Стоящ сешоар за коса Mailto : 73*56*44 см Мощност : 950 W Време на : 0-60 минути Температурата : 80 градуса регулируем Материал : алуминиева сплав, ABS Функция : 1. Някои функции могат да отговорят на различни потребности. 2. Уникален дизайн студени и топли разделени выдувных контакти може напълно да се грижи за косата от върха до опашката. 3. Летящ диск може да осигури непрекъсната и постоянна температура, вращаясь определен начин, който дава на клиентите отпуснато, меко, удобно и топло усещане.Той може също така да се фокусира топлината на определено място в съответствие с нуждите на клиента.

Те също купуват с този продукт..