• Новинка
Титуляр сешоар за коса - Стенен монтаж на Спестяване на пространство Сешоар Плоски Желязо Маши За коса Анодизиран алуминий (черен)
zoom_in

Титуляр сешоар за коса - Стенен монтаж на Спестяване на пространство Сешоар Плоски Желязо Маши За коса Анодизиран алуминий

BGN 40.76

Продукти
check Налично за поръчка

✔️Органайзер 2-в-1 : двойно оферта за сешоар и ютия. ✔️Странно козметика : Черен анодизиран материал Алуминий с много фантазия козметика, неръждаема и да не пикая. ✔️Температурна устойчивост и сигурност : Изработен е от висококачествен космически алуминий, държач за сешоар, устойчиви на корозия и високи температури.Здрав материал и открита самостоятелна конструкция надеждно се съхранява най-горещите си инструменти за охлаждане и никога не се притеснявайте за това, че тя ще навреди на вас или на вашите семейства. ✔️Лесна инсталация : конструкция за монтиране на стена е идеално за малки бани, където пространството е ограничено.А минималистичен жанровый дизайн, изглеждащ красив и модерен, перфектно се вписват вашето домакинство, фризьорски салон, хотел, фризьорски салон и фризьорски салон.

Те също купуват с този продукт..