• Новинка
Часова сешоар за Коса, Тежкотоварни Низкопробная Регулируема Височина Гъвкава Шия 360 Градуса Въртяща се Стойка Сешоар за коса, за Хотели, за Дома
zoom_in

Часова сешоар за Коса, Тежкотоварни Низкопробная Регулируема Височина Гъвкава Шия 360 Градуса Въртяща се Стойка Сешоар

BGN 38.23

Продукти
check Налично за поръчка

Сверхмощное основание : въртяща се на 360 градуса поставка за сешоар може да издържа на сешоари с тегло по-малко от 3 кг, а стойка е лесна за инсталиране.Регулируема височина : Височина поставка за сешоар може да се регулира по желание, подходящ за деца или домашни любимци, и по-удобна за използване.Гъвкава шия : След като притежателят на сешоар актуализира вентилатор, можете лесно да се огъват на шийката на скоба, за да се приспособят към въздушния поток вентилатор.Свободни ръце : Притежателя на сешоар за коса без ръце е изработен от желязо, трайни и трайни, който може да освободи ръцете си и не ще има също такива болящих на ръцете, както преди. Завъртане на 360 градуса : Поставка за сешоар може да се завърта на 360 градуса, като предоставя ъгъл и височина, подходяща за сушене на косата, че е много практично.Функция : 1. Завъртане на 360 градуса : Поставка за сешоар може да се върти на 360 градуса, като предоставя ъгъл и височина, подходяща за сушене на косата, че е много практично.2. Регулируема височина : Височина влакчета на притежателя на сешоара може да се регулира по желание, подходящ за деца или домашни любимци, и по-удобен за използване.3. Гъвкава шия : След като притежателят на сешоар актуализира вентилатор, можете да лесно огъване на шията скоба, за да се приспособят към въздушния поток вентилатор.4. Сверхмощное основание : часова сешоар за коса 360 градуса въртеливо движение може да издържи сешоари за коса веся по-малко от 3 кг, и стойка лесна за инсталиране,5. Свободни ръце : Притежателя на сешоар за коса без ръце е изработен от желязо, трайни и трайни, който може да освободи ръцете си и не ще има също такива болящих на ръцете, както преди.Как да използвате : 1. Вверните телескопичен прът по посока на часовниковата стрелка в основата.2. Вверните мека глава скоба по посока на часовниковата стрелка в втянутый прът.3. Закрепете сешоар на главичката конзола, а дръжката на сешоар закрепете на една кука и линия.Параметри : Тип на продукта : Поставка за сешоар Материал : желязо,пластикразмер : Височина : прибл. 68.5 см / 27.0 in Diameter : прибл. 18 см / 7.1 іпПосле разширяване : Височина : прибл. 97 см / 38.2 in Weight : Approx. 1393 г / 49.1 унция. Кръст Бод Пакет Списък : 1 х конзола Head1 х Телескопична Rod1 х Base1 х Английски Ръководство на потребителя Забележка : 1. Не прегъвайте мека настръхнах врата на повече от 90 градуса.2. Уверете се, че притежателя на сешоар е стабилен, и бъдете внимателни при включването на сешоара, тъй като сешоар може да измести титуляра в определена позиция.3. Не използвайте в близост до вода.

Item Type:
Hair Dryer Stand
Material:
Iron,Plastic
Unfolded Size:
Height:
Approx. 68.5cm / 27.0in
Diameter:
Approx. 18cm / 7.1in
After Expansion:
Height:
Approx. 97cm / 38.2in
Weight:
Approx. 1393g / 49.1oz
Package List:
1 x Bracket Head1 x Telescopic Rod :
1 x Base :
1 x English User Manual :
1. Don't bend the soft gooseneck more than 90 degrees. :
2. Make sure the hair dryer holder is stable, and be careful when turning on the hair dryer, because the hair dryer may push the holder to certain positions. :
3. Do not use near water. :

Те също купуват с този продукт..