• Новинка
Mosako Gradient Press on Nails Pink Лъжливи Нейлз Short Square False Нейлз Tips Glossy Full Cover Acrylic Nails with designer Изкуствени Нокти Stick Adhesive Tabs Изкуствени Нокти за Жени и Момичета(24 бр.)
zoom_in

Mosako Gradient Press on Nails Pink Лъжливи Нейлз Short Square False Нейлз Tips Glossy Full Cover Acrylic Nails with designer

BGN 6.93

Продукти
check Налично за поръчка

Гланц отгоре ноктите са изработени от висококачествени действително нетоксичен и не с мирис акрил,защита на околната среда и безопасност,няма да навредят на ноктите.Квадратна преса за нокти е 24шт пирони и 12 различни размери,можете да изберете размер, който отговаря на ноктите.Един безплатен подарък, лист стикери с лепило за нокти и пила за нокти.Можете да изрежете и подпилить ги на всяка дължина и форма, която ви харесва.Къса акрилни режийни нокти само за 3 минути, можете да получите същия ефект на блясък себе си, вместо да губи половин час и да плащат за скъпия услуга маникюр в маникюрном салон.Градиентные розови нокти с пълно покритие за лесно подходящи както за професионален специалист по ноктите, така и за ученика нийл арт, подходящи за маникюрных салони или създават свой собствен стил и модел.прекрасен подарък за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра и красиво, като участват в партита, очаквайки следобедните срещи и сватби и т.н., като Върховете на ноктите : Цвят може да се различават леко от снимките, поради монитор , благодаря за разбирането.Ако имате някакви въпроси ,моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви!.Къси квадратни гланц отгоре ноктите Технически характеристики на продукта : Материал : ABS-пластмаса Опаковка : 24шт Режийни ноктите 1* Лепило за нокти Стикер лист 1* Пилочки за нокти Как да използвате : 1.Изрежете ноктите пила за нокти. 2.Почистете ноктите спиртовым памучен тампон. 3.Изберете правилния размер в съответствие със стикер. 4.Изберете ноктите, които съответстват на вашето размер на ноктите. 5.Нанесете стикер на ноктите и задръжте за 10 секунди.Освен това, ако искат да запазят ноктите по-дълго, можете да купя лепило за нокти себе си. 6.При нужда затегнете ноктите на любимата си форма.Как да се премахне : 1.Поставете пръста си в топла вода за две минути, за да се отстраняват въздушни ноктите.След това можете също така да изчистите останалите етикети вода. 2.Моля, внимателно премахване на ноктите, за да те не вредят на ноктите.БЕЛЕЖКА : 1.Опаковка без лепило за нокти, обаче, подходящи за голям брой общо лепило за нокти, можете да направите ноктите салон себе си. 2. След носенето на въздушната нокти дръжте пръстите на краката сухи в продължение на няколко минути. 3.Ако имате някакви проблеми с качеството, след получаване на продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро. 4.Действителния цвят, който можете да получите, може да се различават малко от цветове, както е показано в изображението поради друга светлина.Връщане : Моля, дръжте ноктите си чисти и нови.Две условия, които не могат да се възстановят, както следва : 1.Продуктът се използва или е повреден. 2.Етикет за нокти счупена.

Те също купуват с този продукт..