• Новинка
Brinote Квадратни Режийни Нокти Бял кратък матиран Натиснете върху Ноктите Ациловые Режийни Ноктите Съвети Пълно покритие на Ноктите Партия клип на Ноктите Стик за Н?
zoom_in

Brinote Квадратни Режийни Нокти Бял кратък матиран Натиснете върху Ноктите Ациловые Режийни Ноктите Съвети Пълно покритие

BGN 6.13

Продукти
check Налично за поръчка

Ноктите квадратна форма, изработени от висококачествени действително нетоксичен и не с мирис акрил, не травмируют ръце и могат да бъдат използвани повторно.Бели режийни ноктите включват 24шт нокти и 12 различни размери,така че е лесно да се получи подходящ размер, който е подходящ за всеки пръст.Клип на върховете на ноктите безплатно с две парчета стикери за нокти и една пила за нокти, за нокти,лесно се прилага и държи на тях, а също и удобно подстригване на всяка дължина и форма, която ви харесва.Матиран кратък върха на ноктите използва шик дизайн и добър процес,който отнема само 3 минути, за да се носи удобно и ефективно!Изкуствени нокти са идеални за всеки повод като сватба,парти,церемония и други специални случаи.И чудесен подарък за приятелка,майка и сестри.Добре дошли в Brinote! Brinote-това дете магазин, специализиран в продажбата на модерните неща.Режийни ноктите-това е основен продукт в нашия магазин.За да подсилят красотата, ние внимателно създадени множество модни нокти.Надявам се да ви хареса!Като използва надземната ноктите : 1.Изберете правилния размер за вашите нокти. 2.Използвайте нашия безплатен пилочку за нокти,просто да се полират ноктите, чисти и сухи ръце за по-добра кацане. 3.Изберете най-подходящата двустранен самозалепваща лента и използвайте ножици, за да изрежете с неподходящи детайли.Натиснете 1 бр двустранни стикери за нокти в задната част на въздушната ноктите(или използвайте вашия собствен лепило за нокти). 4.Обнажите гел и залепете върху него етикет, на ноктите. 5.Подпилите и формирайте своите нови ноктите, ако това е необходимо : (1)Поставете ноктите в топла вода за 2 минути, което способства за премахването на стикери за нокти. (2)Не изваждайте драстично, което може да остави някои следи от етикети на повърхността на нокътя.В този случай можете също така да изчистите останалите стикери за нокти с вода.Опаковка : 1.24 бр режийни нокти. 2.2 листни двустранни стикери за нокти. 3.1 бр случаен цвят пилочки за нокти.Съвети : 1.За връщане : дръжте опаковката и нови продукти.По-долу са две понятия, които не може да върне : (1)Продукт се използва или е повреден (2)Опаковката или спад на продукта са повредени. 2.За разликата в цвят : поради разлика камера или цвят на светлината може да се различават малко от изображението.За контакти : Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 24 часа и ние имаме най-доброто решение, ако стоката е повредена или с основен проблем на качеството.

Те също купуват с този продукт..