• Новинка
Управление Рафтове за баня ZZHF yushizhiwujia Стелажи за съхранение на Външен Дървен цвете на стойка Хол с Балкон Градина многослоен сгъваем саксия-часова (размер : 683142 см)
zoom_in

Управление Рафтове за баня ZZHF yushizhiwujia Стелажи за съхранение на Външен Дървен цвете на стойка Хол с Балкон Градина

BGN 45.36

Продукти
check Налично за поръчка

★ Употреба : идеален за сушилок, перални машини, хладилници и т.н., Подходящ за перални машини, хладилници, сушилок, вино, охладители, кутии с инструменти или други големи машини.Нескользящие подложки, тихи, устойчиви на вода, устойчиви на корозия, нескользящие, удароустойчив, дават сигурна, спокойна среда, лесна за преместване и почистване.Номер на опаковката : *1. ★ Сверхмощное регулируема квадратно електрическо основата на барабанчика, висококачествено регулируемо квадратна основа барабанчика домакински уреди, тежко и е напълно регулируема, подходяща за всеки домакински уреди. ★ Няма да се налага да инсталирате или конфигурирате инструменти.Вградена вземе подножието спирачна система за лесна употреба. ★За логистиката и качеството : Ние стриктно проверяваме качеството на нашия продукт, преди да изпратите гарантираме качеството на стоките, както и приблизителен срок за доставка е 15-20 дни.Ако имате някакви въпроси, ние ще отговорим с вас и ще знае, че сте доволни и да се гарантира.Ние ще възстановим парите си в пълен размер. ★ Материал - здрава, екологично чист, възобновяем, нетоксичен и издръжлив.★ Характеристики рафтове за баня - Стенни рафта може да се използва като рафт за съхранение на тоалетни принадлежности, хавлии, почистващо средство за лице и така нататък.Най-удобното е, че средният слой може да се регулира нагоре или надолу в зависимост от вашите нужди.Продукт : Рафтове за храненияматериал : Tongmu Color : натурален цвят, кофейно-кафяв размери на продукта : 559*30*50.5 СМ, 68*31 * 42 CM, 106*40*42 CM, 112*32.5*42смструктурный процес : Дърво Craft Additional характеристики : foldingprompt : 1. Тъй като дисплеят се различава, че продуктът ще има малка разлика в цвят, моля, превалируйте в натура, благодаря.2. Тъй като продуктът се измерва ръчно, ще точност 1-3 cm, моля, превалируйте в натура, благодаря за разбирането.3. Ние продаваме рафтове отделно.Всички останали елементи са украса на витрини и не са включени в комплекта.★ Богат на функции - полк е не само рафт за баня, но и може да се използва като кухненски рафт, вътрешна полк, лавица за книги и така нататък.Освен това, край рафтовете, добре се полира и се полира, не се страхуват да се нараните.★ Лесен монтаж - Чрез подробно инструкциите рафтове са лесни за монтиране.Освен това, малките детайли, като например винтове, класифицирани като маркирани торбички.

Те също купуват с този продукт..