• Новинка
Цифрови Calipers Творчески Штангенциркуль Двойна Скала за Измерване мм/Инч (и)Плъзгащи Микрометър Линия DIY Модел за Студент (цвят : синьо)
zoom_in

Цифрови Calipers Творчески Штангенциркуль Двойна Скала за Измерване мм/Инч (и)Плъзгащи Микрометър Линия DIY Модел за Студент

BGN 13.58

Продукти
check Налично за поръчка

Пластмасов материал, лек, лесен за носене.Скалата е ясно и има две скали в метричната система и на английската система.Функцията за измерване на дълбочина, височина, вътрешни и външни диаметри.Подходящ за измерване на бижута, антични измервания.Той винаги е бил използван като професионалисти, така и любители, златари, аматьори, столярами, машинистами, самоделками, автомеханиками и много други.Тя може да се измери външен диаметър, вътрешен диаметър, дълбочина и стойност стъпки изящни предмети, многофункционален инструмент за вас.[relateproductdetail/] 80 мм Двойна скала пластмасов штангенциркуль Линия Калибър Плъзгащи микрометър Студентски calipers Размер на измервателни инструментовfeature : Пластмасов материал, лек, лесен за носене.Скалата е ясно и има две скали в метричната система и на английската система.Функцията за измерване на дълбочина, височина, вътрешни и външни диаметри.Подходящ за измерване на бижута, антични измервания.Използва се за измерване на будистки мъниста, орехи, културни игри и малки предмети.Параметри : Материал : пластикразмер : 8 см/3,14"Забележка : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!2. Моля, изчакайте 1-2 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.1 X Штангенциркуль [relateproductdetail/]Идеален инструмент за използване в продължение на целия си живот.

Material:
plastic
Range:
8cm/3.14''
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Vernier Caliper :
[relateproductdetail/] :
An ideal tool for life time use. :

Те също купуват с този продукт..