• Новинка
Цифров Штангенциркуль, въглеродни влакна Вътрешен Канавчатый Штангенциркуль, Електронен Цифров Штангенциркуль Висока Точност Външна дълбочина за измерване на М?
zoom_in

Цифров Штангенциркуль, въглеродни влакна Вътрешен Канавчатый Штангенциркуль, Електронен Цифров Штангенциркуль Висока Точност

BGN 35.52

Продукти
check Налично за поръчка

Висока прецизност, точност на измерване е на 0.02 мм. Тази линия за механична обработка, подходящ за измерване на вътрешния диаметър на вътрешния отвор.Изработен е от висококачествен материал въглеродна стомана, здрав и дълъг живот.Широко се използва в областта на механичната обработка за измерване на диаметъра на отвора.Линията е фина обработка на шлифоване и гравиране, които могат да осигурят точни показания. 1. Изработен е от висококачествен материал въглеродна стомана, здрав и дълъг живот. 2. Линията е фина обработка на шлифоване и гравиране, които могат да осигурят точни показания. 3. Висока прецизност, точност на измерване е от 0,02 мм 4. Тази линия на механична обработка, която е подходяща за измерване на вътрешния диаметър на вътрешната дупка 5. Широко се използва в областта на механичната обработка за измерване на диаметъра на отвора.

Condition:
100% Brand New
Material:
Carbon Steel
Measurement Accuracy:
0.02mm
Reading Value:
0.02mm
Scope of Application:
Machining, Measuring the Inner Diameter of the Inner Hole
Graduation Value:
0.02mm
Processing:
Fine Grinding, Engraving
Optional Style:
9‑200mm, 9‑300mm
  :
Package List:
1 * Inside Groove Caliper :
New-style and old-style are shipped randomly :

Те също купуват с този продукт..