• Новинка
Calipers 0-200/300 мм точност ръководят Цифров Дисплей Голям Foot Штангенциркуль Цифров Измервателен Инструмент Вътрешен Диаметър Външен Диаметър на Инструмент за Измерва?
zoom_in

Calipers 0-200/300 мм точност ръководят Цифров Дисплей Голям Foot Штангенциркуль Цифров Измервателен Инструмент Вътрешен

BGN 34.51

Продукти
check Налично за поръчка

Този инструмент за измерване за штангенциркуля е идеалният инструмент за измерване отвътре, отвън, дълбочина и стъпки с помощта на две групи гъби и сонда.Нашите продукти са строго проверени,ако имате някакви въпроси,моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Материал : метален корпус от неръждаема стомана,капак от ABS-пластмаса.Обхват на измерване : 0-200/300(мм).Функция : Отменя само с едно кликване на мишката, за да метрического и имперската преобразуване.Здрава неръждаема стомана : вал от закалена неръждаема стомана с острие за измерване на дълбочина, вътрешни и външни измервателни пари.Поддържа четири заявления за измерване : измерване на диаметъра,измерване на вътрешния диаметър,измерване на разликата стъпки и измерване на дълбочината.Опаковъчен лист : 1 х штангенциркуль Забележка : 1. Поради разлики в осветлението на снимане може да има малки разлики в цвета между фотография и действителен обект. 2. Моля, позволете отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Те също купуват с този продукт..