• Новинка
2 ЕЛЕМЕНТА Източване на сапун ястия, Гъба за миене на Съдове Притежателя Сапун с Тава за вода, съхранява на място, сухо, лесно почистваща сапун ястия, Подходящи за ку?
zoom_in

2 ЕЛЕМЕНТА Източване на сапун ястия, Гъба за миене на Съдове Притежателя Сапун с Тава за вода, съхранява на място, сухо,

BGN 3.98

Продукти
check Налично за поръчка

【Висококачествена комбинация】Ost Wony избира за вас тези 2 ЕЛЕМЕНТА сапун ястия, бели и сиви 1 XPCS всеки, размер на на най-път(3.4 X 5.2 X 0.7 in), има по-голям капацитет за съхранение на вода и добре спестява на околната чистота. 【Добра функционалност】Този препарат за съдове може да се използват в пълна степен своето голямо пространство за съхранение на вода, което позволява значение или други предмети изсъхне бързо и удължаване на срока на експлоатация на сапун или други инструменти. 【Характеристики на продукта】Този препарат за съдове изработена от висококачествена и екологично чиста пластмаса, има добра гъвкавост и уникален дизайн.Той се състои от горна и долна части за лесно почистване.Площ на дъното на голямата, и на опасност от преобръщане не. 【Многоцелеви】В допълнение към използването като сушилни за сапун, тази кутия, сапуни, също може да се използва като сушилни за кухненски четки за миене на съдове, стоманени топки, почистващи тампони и гъби за миене на съдове.Той е компактен и удобен. 【Услуги】Ost Wony се стреми да гарантира 100% удовлетвореност на клиентите за по-дълго време.Ако има някакъв проблем с нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.

Те също купуват с този продукт..