• Новинка
FOMIYES 24 бр 100 мл Алуминиева Лидице Банка за Еднократна Употреба, Контейнери Прозрачен Горния Винт Капачка Кръгла Лидице Бутилка, Свещи, Кутии Гърне за Козметичен Бал?
zoom_in

FOMIYES 24 бр 100 мл Алуминиева Лидице Банка за Еднократна Употреба, Контейнери Прозрачен Горния Винт Капачка Кръгла Лидице

BGN 30.39

Продукти
check Налично за поръчка

24 Бр 100 мл Алуминиева Лидице Банка за Еднократна Употреба, Контейнери Прозрачен Покрив Вита Капачка Кръгла Лидице Бутилка, Свещи, Кутии Гърне за Козметичен Балсам За Устни, Крем, Черен.Тези банки с широко гърло осигуряват лесно пълнене и дозиране.Лесен и удобен за използване.Лесният начин за съхранение и да записвате вашите кремове, лосиони, масла и лосиони за тяло.Неговата нежна форма и малък размер изглеждат толкова стилно и удобно за носене, необходими аксесоари за ежедневието.Този универсален контейнер може да бъде запълнена с вашите кремове и използва като контейнер за лосион за тяло, овлажняващи кремове и т.н. Описание Здрав и лек, удобен за вас да използвате.Защитава вашите продукти от прекомерното излагане на светлина, високи температури и на топлината на тялото, когато се съхранява в джоба на панталоните.Може да се използва за различни цели, например за съхранение на козметика, бижута, аксесоари, части за нокти и още много други.Характеристики Материал : пластмаса, алуминий - Размер : 6. 50 X6. 50 X5. 00cm/ 2. 55 X2. 55 X1. 97 in.- Трайни, контейнери за многократна употреба, което ги прави отлични за продукти за коса, продукти за кожа, почистващи препарати и други средства за лична хигиена.- Този универсален контейнер може да попълните вашите кремове и се използва като контейнер за лосиони за тяло, овлажняващи кремове, и т.н. - Лесният начин за съхранение и съхранение на кремове, лосиони, масла и лосиони за тяло.- Тези банки с широко гърло осигуряват лесно пълнене и дозиране.Лесен и удобен за използване.- Неговата нежна форма и малък размер изглеждат толкова стилно и удобно за носене, необходими аксесоари за ежедневието.Пакетът включва 24 x кутии.

Те също купуват с този продукт..