• Новинка
YIWANGO за Еднократна Употреба Стари Стъклени Флакони Парфюми Blossom Стил Crystal Топ Празни Декоративни Бутилки(розово) Парфюм
zoom_in

YIWANGO за Еднократна Употреба Стари Стъклени Флакони Парфюми Blossom Стил Crystal Топ Празни Декоративни Бутилки(розово)

BGN 16.64

Продукти
check Налично за поръчка

Това не е спрей, а тампон за съхранение и СЪБИРАНЕ на парфюм,лосион,тонер,етерично масло, светена вода или друга течност.Розов кристален връх, бронзова метална врата,розово тяло във формата на сърце с ръчно рисувани цветя бижута, античен основа, толкова красив декоративен парфюм, за да покаже на елегантност и мода.Капацитет : 8 мл. Това не е спрей, но е метална капкомер вътре за прилагане в парфюми,вкусове,лосьоне,тонер,етерично масло,вода и т.н. е Идеалното елегантно допълнение за вашата баня,тоалетна маса,тоалетни масички,огледало тава,една етажерка и т.н. Е идеална за пътуване,събиране на стъклени произведения на изкуството,подаръци и изпращане на подаръци за Деня на майката,Деня на св. Валентин,Коледа,рожден Ден или друг празник.Надеждно качество : Всяка бутилка е направена от висококачествен кристал стъкло.Характеристика на продукта : Капацитет : 5ml Our shop има различни видове за еднократна употреба флакона парфюм, за да отговарят на вашите нужди.Това е един от най-забележителните възможности като подарък на любовника си,на семейството,приятел и колега. (специално за момичета или жени)или просто за самостоятелно ползване,това също е чудесно украшение.Вие ще обикнете тези елегантни празни бутилки за красив външен вид и различен дизайн.блестяща и гладка емайл,украсен с висококачествени кристали,правят продукта изискан и наситен цвят.При строги процедури тя е насочена не само за украса у дома, но и в предмет занаяти, носи радост на клиентите.Идеален подарък : Дайте на тези кристални флакони на парфюми като вежлив подарък за колега, приятел или любим човек, за предстоящия празник, за рожден ден или семейно събиране.

Те също купуват с този продукт..