• Новинка
JSJJAWS Контейнер бутилка 2 бр. Прозрачна бутилка пътуване Лосион Течен Шампоан Грим контейнер Шампоан Грим контейнер моющийся и многократна употреба (цвят : 50 мл)
zoom_in

JSJJAWS Контейнер бутилка 2 бр. Прозрачна бутилка пътуване Лосион Течен Шампоан Грим контейнер Шампоан Грим контейнер

BGN 32.03

Продукти
check Налично за поръчка

JSJJAWS е изработен от висококачествена прозрачна пластмаса, безцветен и действително нетоксичен, трайно, за еднократна употреба и за еднократна употреба.Здрав пластмасов/стъклена бутилка, но достатъчно мека, за да преса, удобна за употреба.Стягане на, ви позволява лесно да насочвате дневна козметика, кремове, гел за ръце и т.н. Тези пластмасови бутилки пътни размер са идеални за ръчен багаж пътни течности, шампоан или друг лосион.Висока прозрачност, устойчивост на счупване , красив и нежен, подходящ за различни случаи.Спецификация : Материал : PETColor : Transparent Capacity : 50ml, 60ml, 100ml Features : Малък и лек, лесен за използване.Лесен за носене, по всяко време и на всяко място можете да използвате за пътуване за козметични контейнер за лосион е подходящ за всички тоалетни принадлежности, шампоан, лосион за тен,средства за облекчаване на лакове и гелове за душ и т.н. Пакетът включва : 2 ЕЛЕМЕНТА × бутилка.

Material:
PET
Color:
Transparent
Capacity:
50ml, 60ml, 100ml
Features:
Small and lightweight, easy to use. :
Easy to carry, anytime &anywhere you can use :
For Travel Cosmetic Lotion Container suitable for all toiletries, shampoo, suntan lotion,nail varnish remover and shower gels etc. :
Package Includes:
2PC × Bottle :

Те също купуват с този продукт..