• Новинка
Френски Кратко натискане на Нокти,Розово Безнравствеността Пълно Покритие на Изкуствени Квадратни Режийни Нокти за Жени, Момичета Подарък за парти(24ШТ)
zoom_in

Френски Кратко натискане на Нокти,Розово Безнравствеността Пълно Покритие на Изкуствени Квадратни Режийни Нокти за Жени,

BGN 5.86

Продукти
check Налично за поръчка

◉Разнообразен размер : Гланц квадратни френски фалшиви нокти съвети има 24шт,можете да изберете най-подходящия фалшиви нокти за себе си,лесно да изрежете и да ги всякаква дължина и форма, която ви харесва. ◉Високо качество : Френски фалшиви нокти са изработени от висококачествени девствена ABS-пластмаса,който е удобен зелен екологичен материал.Не е токсичен и не мирише.Още по-важно,няма нищо лошо нито на ноктите, нито тялото си. ◉Уникален дизайн : френски ноктите със скосени ръбове,които придават на ноктите отличен и луксозен външен вид,е страхотна идея за подарък за приятели или любов. ◉Спестяване на време и пари : Независимо от размера на нокътя,можете да изберете най-подходящия външен нокти за себе си,само за 5 минути,му е лесно да изрежете и подпилить до всякаква дължина и форма, която ви харесва. ◉Идеален за всички поводи : За вас,за да изберете и отговарят различни поводи като партита,сватби,cosplay, костюмиран бал, Хелоуин или Коледа, Балерина, офис и т.н. Описание на продукта : 5 предимства на нашите френски режийни ноктите : ❤3 минути нанасяйте у дома, вместо за 30 минути в кабината! ❤С популярен френски и наклонени дизайн нокти. ❤12 размери 24 бр за вашия избор,можете да използвате 2 пъти. ❤Лекота при работа и се прилага в рамките на няколко минути. ❤Сигурността на двустранни лепила не увреждат ръка,лесно се носи.Като използва надземната ноктите : 1.Изберете правилния размер за вашите нокти. 2.Използвайте нашия безплатен пилочку за нокти,просто да се полират ноктите, чисти и сухи ръце за по-добра кацане. 3.Изберете най-подходящия желе гюл, за да залепите върху повърхността на ноктите и изберете правилния размер на фалшиви нокти, за да се залепят върху нокътя. 4. Сложете си фалшиви нокти и натиснете в рамките на 5 секунди,а след това отшлифуйте край, моля, след като сложите етикет на ноктите, опитайте се да не се намокри ръцете си в първите няколко минути.Съдържание на пакета : 24 бр режийни нокти 1 бр пила за нокти 1 лист на двустранните ленти за нокти Съвети за отстраняване : 1.Поставете ноктите в топла вода за 2 минути,което способства за премахването на стикери за нокти. 2.Do не се премахне от него внезапно,той може да остави някаква следа на повърхността на нокътя.В този случай вие също можете да изплакнете останалите ноктите с вода.

Те също купуват с този продукт..