• Новинка
Блясък Diamond Bling Phone Ring Kickstand Титуляр за Момичета, Жени, Лъскави Bling Bling Crystal Мобилен Телефон Пръстен Писалка Щанд за Почти всички мобилни телефони(черен)
zoom_in

Блясък Diamond Bling Phone Ring Kickstand Титуляр за Момичета, Жени, Лъскави Bling Bling Crystal Мобилен Телефон Пръстен

BGN 15.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Glitter Phone Ring Stand】 : Черен блясък diamond bling кристал phone ring прави телефона си по-модерен.Красива поставка за телефон за момичета и жени. 【Мултифункционален пръстен Kickstand】 : Черен титуляр телефонен пръстен може да се използва като поставка с дръжка, кола и моталку кабел.Блестящ притежателя на кол пръстени за предотвратяване на случайно падане и приплъзване на вашия телефон. 【Bling Bling Crystal Phone Kickstand】:Finger phone grip поддържа въртене на 360°и переворачивание на 180°във вашето предпочитано положение.Осигурете най-добрите ъгли за гледане на филми и видео. 【Силни етикети】 : Силни етикети надеждно предпазват вашия телефон от падане.Отличен за селфи и защита на телефона. 【 Широко съвместимост】 : Притежателя на мобилен пръстени е съвместим с повечето смартфони и таблети.Многофункционално пръстен за мобилен телефон : хвани палеца : лесно да си телефон, за да играят на телефона, не пада.Поставка за крака : Помощ за телефона стои на маса при гледане на видео.За определяне на : Закрепете кольцевую дръжката на куки автомобилния закрепване, че тя е автомобилен стена.Разгъната кабела : Намотайте кабели, слушалки с пръстен за управление на кабели.Начин на използване : 1. Избършете стартова повърхност телефон или своята практика, за да ги изчистите от прах и мръсотия. 2. Махнете задната част на хартия.Не докосвайте с ръце до лепило повърхност. 3. Потвърдете мястото на залепване на телефонен пръстен, тъй като лепилото не е за многократна употреба. 4. Силно натиснете притежателя на телефона или планшету в продължение на 30 секунди.Силата на лепилото, ще бъдат ефективни след 15 минути, не използвайте и не дърпайте нагоре телефонна пръстен, след като сте приклеите на вашия телефон. 5. Нанесете го върху равна повърхност.Лепилото не е подходящо за средни видоизменен /кожа/силиконов своята практика за телефон. 6. Нанесете го в една таблетка малък размер, тя може да бъде достатъчно силна, за много голяма хапчета.Кръст Бод Пакет включва : 1*Черен Bling телефон пръстен щанд.

Те също купуват с този продукт..