• Новинка
ICHECKEY 2 бр. Смартфон Пръстен на Притежателя Огледало Серия Стилен 360° Регулируем Пръстен Щанд Сцепление за Монтиране на Поставка за iPhone 13 13 pro max 12 11 X/8/7/7 Plus, Galaxy S8 и поч?
zoom_in

ICHECKEY 2 бр. Смартфон Пръстен на Притежателя Огледало Серия Стилен 360° Регулируем Пръстен Щанд Сцепление за Монтиране

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

Универсална съвместимост, идеален за най-смартфони, i Pad, калъфи за телефони, и т.н.; съвместим с автомобилни елементи.Дизайн на огледални повърхности, работи като малко огледало в ежедневния живот.Удобно да правите снимки, текстови съобщения или да говорите без да се притеснявате, че ще изпуснете ценното устройство. Въртене на 360° и переворачивание на 180° осигуряват удобен захват и перфектен ъгъл на виждане.Моля, изберете най-доброто положение, преди да се облечете го.Поставете гъвкав притежателя на кол пръстени на вашия телефон, за да освободи ръцете си ICHECKEY, MIRROR SERIES phone ring holder е изработен от сплав с лъскав и прекрасен изглед banta-много добра украса за вашия телефон.Какво е толкова специалното на тази стойка за пръстените, така че това е нещо, което тя също така работи като малко огледало.С приложените самоклеящимся на гърба, лепене го към задната част на вашето устройство трябва да бъде лек, висококачествено лепило и екологично чист материал, той може да побере до 3 кг смартфон или таблет.Гъвкавост и удобство, за да се разшири обсега на палеца и да си позволят да направят повече и да работят по-бързо на вашия телефон. Вращаясь на 360° и переворачиваясь на 180°, можете да настроите на най-удобния ъгъл, за да се насладите на шоу.Начин на използване 1. Сотрите мръсотия, прах и т.н. на гърба на телефона, напълно изсъхне. 2. Отлепете защитната хартия.Не докосвайте лепило повърхност. 3. Кликнете върху притежателя на ринга в продължение на 15 секунди. 4. Махнете защитното фолио с огледални повърхности. 5. След 24 часа висене, тежък, ефектът е много по-добре.Моля, обърнете внимание : 1.Разгледайте по-добра позиция, преди да се придържаме към нея. 2.Моля, незабавно го махнете и да се придържат към правилното положение, ако той е поставен в неправилно положение.Какво получавате : 2* Притежателите на телефонни позвънявания ICHECKEY Гаранция : 30-дневна гаранция за връщане на парите Доживотна гаранция Гаранция прилага за закупения продукт.Могат да се прилагат ограничения.

Те също купуват с този продукт..