• Новинка
Shipenophy Поставка За преносим компютър, Удобен Портативна Поставка За Лаптоп От Алуминиева Сплав Сгъваема Поставка за Лаптоп за Аксесоари За Преносими компютри
zoom_in

Shipenophy Поставка За преносим компютър, Удобен Портативна Поставка За Лаптоп От Алуминиева Сплав Сгъваема Поставка за

BGN 60.72

Продукти
check Налично за поръчка

Този подвижен група подходящ за дома, офиса, на открито, туризъм, училища, хотели и други места.Приема сгъваем дизайн, малък и портативен, лек и предпазва вашия шиен отдел на гръбначния стълб и улеснява работата.В стойка за лаптоп се използва алуминиева сплав с висока твърдост, здрав и издръжлив, устойчив на абразия.С 7-степенна скоростна кутия, той може да бъде облечен по желание, и адаптирани, за удобно работно ъгъл и височина в зависимост от нуждите.С добра функция на разсейване на топлината, и може да се използва за поставяне на преносими компютри и таблети непрекъснато.Функция : 1. В стойка за лаптоп се използва алуминиева сплав с висока твърдост, здрав и издръжлив, устойчив на абразия.2. С 7-степенна скоростна кутия, можете да го затегнете по желание, и се коригира до удобен работейки ъгъл и височина според нуждите ви.3. Приема сгъваем дизайн, малък и портативен, лек и предпазва вашия шиен отдел на гръбначния стълб и улеснява работата.4. С добра функция на разсейване на топлината, и може да се използва за поставяне на преносими компютри и таблети непрекъснато.5. Този подвижен група подходящ за дома, офиса, на открито, туризъм, училища, хотели и други места.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Поставка за преносим компютър Материал : алуминий сплаввес : прибл. 292 г / 10,3 унция.Размер : прибл. 255x45x20 мм / 10.0x1.8x0.8in (в сгънат вид) на Помещение списък : 1 х поставка за лаптоп Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Laptop Stand
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx. 292g / 10.3oz
Size:
Approx. 255x45x20mm / 10.0x1.8x0.8in (Folded)
Package List:
1 x Laptop Stand :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..