• Новинка
Комплект детски клещи за нокти, набор от детски нокти 4-в-1 с детска машината за рязане на ноктите, Детски ножица за нокти, детска пила за нокти, за нокти, инструмент з?
zoom_in

Комплект детски клещи за нокти, набор от детски нокти 4-в-1 с детска машината за рязане на ноктите, Детски ножица за нокти,

BGN 3.43

Продукти
check Налично за поръчка

【Е Предназначен за детето】- Машина за рязане на ноктите : извити перекрывающиеся остриета, предназначени за малки пръсти.Нокторезачки : Нескользящая дръжка, заоблени на върховете и извити ръбове за допълнителна сигурност при рязане.Пила за ноктите : С помощта на технологии от матово стъкло, деликатно полиран за защита на върховете на пръстите си.Booger Отстраняване : мини пъпки за по-лесно захващане, заоблени съвет за безопасна употреба. 【4-в-1 Baby Nail Комплект】- Това не е само детски нокторезачки, но и набор от продукти за грижа за детето.Може да е почистване на ноктите на бебето, козявку и ушную сяра.Тъмно синьо комплект за нокти-това са неща за момчето, всяко дете трябва да бъдат нещата. 【Високо качество е гарантирано】-Набор от детски машинки за рязане на ноктите е изработен от ABS и неръждаема стомана, противоскользящий и здрав.Това е детско облекло, необходимо на бебето, мама може да го използвате с доверие. 【Сладък и преносим】- сладко чанта за бебешки неща, може да помогне за предотвратяване на прах.Целият набор от продукти за грижа за детето, по-малко на дланта на възрастен човек, така че си е много удобен за носене. 【Идеален подарък】- Детски нокторезачки набор от чудесно за момче, подарък за душата на детето.Ако търсите подарък за детската душа, този красив и полезен детски комплект за нокти - най-добрия вариант!.Цялостна грижа Децата имат нисък имунитет и трябва да има свой собствен набор от клещи за нокти.Всички елементи са поставени в сладък контейнер, за да се предотврати загуба.Безопасен дизайн Елегантен дизайн на режещата глава, като я прави гъвкава за използване, а също така може да се предотврати случайно нараняване на детето.

Те също купуват с този продукт..