• Новинка
WDXIN Детски Пилочки За Нокти Електрическа Машинка За Нокти Детски Ножици За Нокти Новороденото Дете Ножица За Нокти Детски Ножици За Нокти Ноктите Инструмент Костю?
zoom_in

WDXIN Детски Пилочки За Нокти Електрическа Машинка За Нокти Детски Ножици За Нокти Новороденото Дете Ножица За Нокти Детски

BGN 19.04

Продукти
check Налично за поръчка

Описание : NAIL CUTTING MADE EASY : Предназначен за СИГУРНО и БЪРЗО почистване и полиране на мизинцев и ноктите както за бебета, така и за ВЪЗРАСТНИ.Той е много лека и не боли епидермиса и ногтевое легло.ТИХ ШЕПОТ И LED ОСВЕТЛЕНИЕ : Задвижвани от мощни, но ТИХИ мотора.С помощта на led осветление, насочени към нокти, можете да се режат ноктите на бебето, дори когато той спи!Технически характеристики на : 【Инструкции за експлоатация】 Преди употреба : Леко подстригване на ноктите до желаната дължина. 1.Задайте 2 батерии тип АА, затворете капака.(не се включва) 2.Изберете подходящата шлифоване на главата в съответствие с напредване на възрастта.Свържете шлифоване на главата и интерфейс. 3.Щракнете върху желаното от вас ротация и скорост. 4.Леко подстригване на ноктите, докато не бъде постигната желаната дължина.Пратката включва : 1*Детски комплект полировщиков нокти.

Те също купуват с този продукт..