• Новинка
Персонални Куче Кърпа за Малки, Средни и Големи Кучета,Обичай Кученце Шал с Быстроразъемной Катарама,Подарък Куче за Любител на Домашни любимци(1 бр.)
zoom_in

Персонални Куче Кърпа за Малки, Средни и Големи Кучета,Обичай Кученце Шал с Быстроразъемной Катарама,Подарък Куче за Любител

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Персонални куче Кърпа】Кученце шал може да се коригира името на кучето, номер на телефон и друг текст.Привлекателна и симпатична кърпа автоматично ще домашен любимец по-светъл оттенък за блясък и може да направи вашия домашен любимец по-модерен и очарователен. 【3 размера и 3 цвята бъдат】се Предлагат в 3 цвята(черно/сиво/оранжево) и 3 размера (S/M/L), почти всички породи кучета могат да намерят подходящ размер за куче от шал.съвети : Моля, измерете обиколката на врата на вашия любимец преди да поръчате. 【Перфектен дизайн】Забрадка е заоблен дизайн, за да имитират естествения отвор на вашето куче.Той е предназначен за лесно кацане, като се елиминира при този обем, гънки и излишната тъкан. 【Е лесно за носене и регулиране на】Лигавник-кърпа за кучета специално разработен с быстросъемной катарама, която е плетиво и регулируема. 【Не се тревожи за падането на】Куче на забрадки в действителност е ошейником, който се затваря.така че той не отслабва и не ще падне. 【100% хлопчатобумажный материал】е Изработен от висококачествена памучна тъкан, супер мека и удобна.Двупластова конструкция за допълнителна здравина.Начин на пране : най-добре се перат с топла вода ръце, ярки, като нови. 【Куче подарък за баба домашни любимци】се Насладете на прожекцията на тези bandhan на вашия кучешко компаньоне или подарявате ги като подаръци на всички любители на кучета в живота си.Персонални Куче Кърпа.

Те също купуват с този продукт..