• Новинка
Въртящи се Защелкивающиеся Куки, Премиум Метална Закопчалка Омар за Ремъците Маншет Ключодържатели Бижута и други изделия занаяти(4 цвята, 32 бр.)
zoom_in

Въртящи се Защелкивающиеся Куки, Премиум Метална Закопчалка Омар за Ремъците Маншет Ключодържатели Бижута и други изделия

BGN 5.59

Продукти
check Налично за поръчка

✅Широко приложение : различни цветове и достатъчно количество ротационни застежек лесно да се комбинират с обикновените си нужди, е подходящ за маски въжета, ключодържатели, гривна, колан, раница талисмани, цип дърпа и други DIY занаяти, има повече функции, които ви очакват, за да разберете. ✅Малки размери : обща дължина 1,3 инча/32 мм, вътрешен диаметър на пръстена с 8.5 мм, това е малко малко за общия размер, можете да се обърнете към картината, в сравнение с ръка, не се колебайте да ги купуват, ако това е в размера, който ви е нужен. ✅ВИСОКО КАЧЕСТВО : изработен е от висококачествена сплав с, лек, но издръжлив, способен да запази цвета и формата, и след продължителна употреба на време, 360° градуса прическата.те, той е лесен за използване, и така можете да го върти във всяка посока. ✅Хубави подаръци : тези скоби за нокти омар с различни цветове-идеалният избор за чувствителните подаръци, изпратени вашето семейство или приятели, които са любители на DIY, можете също така да покани тези хора на занаяти заедно, наслаждавайки се на приятно времето на ръчната работа с тях. Septcity е водещ източник на естествена кожа и ремъците-вериги за портмонета, чанти, портмонета и чанти на много видове. ✅Ако се сблъскате с някакви проблеми, свържете се с нас за приятелско обслужване на клиенти.Идеална за декорация на различни занаяти : тези малки аксесоари за брелков може да се използва за различни декорации DIY.Докато можете да мислите за него, можете да го използвате Пакетът включва : 32 броя на завъртане застежек с 4 цвята.

Те също купуват с този продукт..