• Новинка
600 Парчета Застежек омар и Отворени Прыжковых на пръстените Набор от Застежек Ноктите на омар за бижута и гривни (злато, сребро)
zoom_in

600 Парчета Застежек омар и Отворени Прыжковых на пръстените Набор от Застежек Ноктите на омар за бижута и гривни (злато,

BGN 15.98

Продукти
check Налично за поръчка

Качествени материал : нашите закопчалка за нокти омар, изработени от сплав с, прыжковые пръстени са изработени от желязо, цветът не е лесно да избледнява, здрав и безопасен за използване, всяка ключалката се отваря и затваря лесно и плавно, че може да ви служи дълго време.Подходящите случаи : тези с омари и прыжковые пръстени са подходящи за много проекти направи си САМ, като свързването на малки верижки и обици, изработка на гривни, ремонт на колиета и други проекти, свързани с бижута.Информация за размерите : всяка закопчалката-омар нокът измерва прибл. 12 x 6 мм/ 0.47 x 0.24 инча, размер на отвора прибл. 2 мм/ 0,08 инча; Прыжковое пръстен е с диаметър около 0,2 инча/ 5 мм. Споделете процес DIY : можете да приготвите тези закопчалка омар и отвори прыжковые пръстени за себе си САМ да прави проекти, или можете да ги споделите с приятели или членове на семейството, за да завърши бижута заедно, за да донесе много забавно ръчно изработени.Какво ще получите : в нашия пакет има 200 броя застежек за нокти омар и 400 броя отворени прыжковых на пръстените, които ще станат ваши практични аксесоари за бижута направи си САМ.Стъпка 1. Отворете отворено прыгающее пръстен с пинсети.Стъпка 2. Поставете закопчалка омар.Стъпка 3. Затворете отворено прыжковое пръстен.Стъпка 4. Вземете си красива гривна.

Те също купуват с този продукт..