• Новинка
60шт Звездообразная Пружина Затвори Ключодържател Клип,Метална Завъртане на Закопчалката Модула Кука Ключодържател с Верига Виси Обтегач с Отворен Скок Пръстен Ж?
zoom_in

60шт Звездообразная Пружина Затвори Ключодържател Клип,Метална Завъртане на Закопчалката Модула Кука Ключодържател с Верига

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

❤Пакетът включва : Идва с 60шт розово злато във формата на звезда ключодържател клипове с отворен соединителем скок пръстен,2 инча/5 см дължина,много Strudy ключодържатели ключодържател за вашите ежедневни нужди. ❤Crafts Star Keychain на Пръстените : Всеки звезден ключодържател се предлага с 360 повратна основание и соединителем jump ring,тя е лесна за използване,просто издърпайте и задръжте спусъка,за да се отвори,тези защелкивающиеся скоби ще бъде здраво, за да запази няколко клавиша и е идеален за изработване,САМ FOBS,създаване на невероятни неща и съхранение на ключовете от колата и дома си и така нататък. ❤Здрав материал : Изработен е от неръждаема стомана,тежкотоварни метален плосък сплит ключодържатели с лъскава повърхност.Здрав и издръжлив,той не ръждясва. ❤Широко приложение : Стилна,модерна и силна версия на ключодържатели,чудесно за детски занаяти,бързи подаръци,ключодържатели за ключове,висящи ключове,клещи за нокти,сгъване ножици,чанти,бижута и т.н., Качествено обслужване : Ние се стремим да осигурим висококачествени продукти и отлично преживяване за всички клиенти, всички въпроси за нас или нашия пружинном зажиме за ключове, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Многофункционална чудесно за свързване на бижута, ключове,суспензии и други орнаменти; идеален за домашни автомобилни ключодържатели,талрепов, тагове и други занаяти и т.н., лесно и удобно. удобен за носене.Безопасен за използване Голям DIY ключодържател аксесоари,просто издърпайте и задръжте спусъка можете да отворите ключодържател клип, и можете да прекъсва го на панталони, талия, колан, чанта и така нататък.с 360 повратна основание,който е лесен за използване,с вход направо ring, можете да се свържете с чар,ключ, висулка или нещо, което ви харесва, за това брелке.Технически характеристики Количество : 60 бр. Размер : 2 инча/5 см дължина,диаметър на звездата Clipis е 1 инч/2,5 см Цвят : rose gold Стил : във формата на звезда на Помещение включва 60x Star форма на ключодържател клипове.

Те също купуват с този продукт..