• Новинка
KUFUNG Cheese Slicer Stainless Steel Cheese Knife Heavy Duty Plane Cheese Кътър, Shaver, Server For Semi-Soft, Semi-Hard Cheese (7.2 inch, Purple)
zoom_in

KUFUNG Cheese Slicer Stainless Steel Cheese Knife Heavy Duty Plane Cheese Кътър, Shaver, Server For Semi-Soft, Semi-Hard

BGN 15.36

Продукти
check Налично за поръчка

【Материал】 : тел slicer сирене е изработена от неръждаема стомана тел от неръждаема стомана може да ви помогне да направите блокове сирене с парче сирене лесно, подходящ за повечето единици сирене, което може да ви спести много време и усилия. 【Sharp Blade】 : Нож за сирене с остър нож осигурява тънки, равни филийки.Идеалният инструмент за нарязване на всички ваши любими твърди или меки сирена. 【Подходящи】 приложения : слайсер за сирене е подходящ за извършване на различни видове сирена за сирене чинии или сандвичи, ще ви помогне да направите красиви и вкусни парчета сирене за сандвичи на вашето дете, можете да изберете като подарък за баба сирене в живота си,ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нашия обслужване на клиенти. 【Лесна употреба】 : Идеално се вписва в ръка за лесна работа и има удобен отвор за закачане за по-удобно съхранение. 【Лесно почистване】 : можете да използвате сапун и вода, за по-лесно почистване слайсер за сирене след употреба, можете да лесно да се съхранява слайсер с дизайн на дупки, или да го постави в чекмеджето си, е много удобна за вас.

Те също купуват с този продукт..