• Новинка
Модел 1504 CUTCO Cheese Knife w/ 5.5 Micro-D® serrated edge blade & 5 black Soft Comfort-grip handle. Дупки върху повърхността на острието помагат сирене падне по време на рязане.
zoom_in

Модел 1504 CUTCO Cheese Knife w/ 5.5 Micro-D® serrated edge blade & 5 black Soft Comfort-grip handle. Дупки върху повърхността

BGN 107.80

Продукти
check Налично за поръчка

Высокоинженерные ергономични дръжки от термополиуретана не са напукани, не скалываются, не изчезват и не се абсорбират материал.Ревностните изпитване на продуктите са довели CUTCO за проектиране на интелигентни край Micro-D – мини версии на своите известния издълбана край Double-D. Перфорация на острието предпазва от залепване на сирене, както и заоблени на върха на чудесно за намазывания меко сирене.Комфорт-дръжка за захващане Мека, удобна дръжка лесно се държи.Перфоратор на дупки върху повърхността на острието помага сирене падне по време на рязане.Изключителна ръба на Micro-D-Малка версия на нашия край Double-D, специално предназначени за рязане на сирене. 440 A Высокоуглеродистая дръжка от неръждаема стомана Материалполипропиленовая дръжка е покрита с Кратоном.

Те също купуват с този продукт..